PITBULL “MEN IN BLACK™ 3 / SİYAH GİYEN ADAMLAR 3”ÜN
TEMA ŞARKISI “BACK IN TIME” İLE ZAMANDA GERİ GİDİYOR

CULVER CITY, Kaliforniya, 27 Mart 2012 – Merakla beklenen aksiyon, macera, komedi filmi “MEN IN BLACK™ 3 / SİYAH GİYEN ADAMLAR 3”ün tema şarkısı “Back in Time” Pitbull tarafından yazıldı. Bir RCA Records/Polo Grounds Music/Mr. 305 sanatçısı olan Pitbull’un bu çalışması ile ilgili açıklama Sony Pictures Dünya Müzik Başkanı Lia Vollack tarafından yapıldı. Dijital Single olarak yayınlanacak şarkı ilk kez dün (26 Mart ) radyolarda yayınına sunuldu. “MEN IN BLACK™ 3 / SİYAH GİYEN ADAMLAR 3” 25 Mayıs 2012 tarihinden itibaren tüm dünyada 3D olarak vizyona girecek.

“Back In Time” film için Armando C. Perez (Pitbull), Marc Kinchen, Adrian Trejo ve Urales Vargas tarafından yazıldı. Şarkı, ayrıca 1950’lerin Sylvia Robinson, Ellas McDaniel ve Mickey Baker tarafından yazılan ve R&B ikilisi Mickey & Sylvia’nın listelerde 1 numara olan şarkısı “Love is Strange”in bir bölümünü içeriyor.

Pitbull; “Men In Black gibi, muhteşem bir film serisinin bir parçası olmak inanılmaz, özellikle benzer müzikal geçmişlere sahip olduğumuz Will Smith’e büyük saygım var.” diyor. Ayrıca; “filmin sloganına yer verdiğimiz şarkıyı modern ve eğlenceli yapmak ve slogandaki gibi bazen geleceği anlamak için geçmişe bakmamız gerektiğini belirtmek istedik” diye ekliyor. Filmin yönetmeni Barry Sonnenfeld de Pitbull’u 19 yaşındaki kızı sayesinde tanıyıp sevdiğini belirterek; “Filmimize böylesine uygun bir şarkı yaptığı için çok heyecanlıyız” diyor.

“SİYAH GİYEN ADAMLAR 3” 25 Mayıs’ta Sinemalarda…
Türkiye’de de 25 Mayıs’ta 3D olarak vizyona girecek “MEN IN BLACK™ 3 / SİYAH GİYEN ADAMLAR 3”te Ajan J (Will Smith) ve K (Tommy Lee Jones) geri dönüyorlar… zamanda geriye gidiyorlar. Filmde Ajans J, gezegeni kurtarmak ve işleri yoluna koymak için zamanda geri giderek Genç Ajan K (Josh Brolin) ile çalışıyor. Barry Sonnenfeld’in yönettiği filmin senaryosu Etan Cohen tarfından, Lowell Cunningham’ın Malibu Comic’undan uyarlandı. Walter F. Parkes ve Laurie MacDonald filmin yapımcıları, Steven Spielberg ve G. Mac Brown da yönetici yapımcıları.

PITBULL 30 Haziran’da İstanbul’da…
Dans müziğinin fenomeni Pitbull da 30 Haziran’da İstanbul’da bir konser vermeye hazırlanıyor.
Mr. Worldwide adıyla da bilinen Pitbull 30 Haziran akşamı İstanbul Küçükçiflikpark’ta Türk hayranlarıyla buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gizemli Mesaj (2023) İki Çizgi (2009) Büyük Sır - Get Low (2011) Sevgili Hedefim - Wild Target (2010) Şeytanın Doğuşu - First Born (2017) Konuş Benimle - Talk to Me (2023)

Leave a comment