Şirket Çalışanlarınızla Birlikte Çok Eğlenceli Bir Oyun İzlemeye Ne Dersiniz? ARAPSAÇI

Şirket çalışanlarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir oyuna gitmek ve kahkaha dolu iki saat geçirmek ister misiniz?

Yılın en kahkaha dolu en renkli komedisi ARAPSAÇI, Mayıs ayında seyircisine iki perde boyunca kahkaha vaad ediyor! Üstelik Mayıs ayında bilet fiyatı sadece 15TL!

KOMEDİ TİYATRODA İZLENİR!

Arapsaçı, çok hareketli karmaşa komedisi. Oyunu, bu türün en güçlü kalemi Ray Cooney yazdı, Can Törtop yönetti. Oyunun başrollerinde Berke Hürcan, Sera Tokdemir, İsmail Can Törtop ve Ümmühan Kıldiş oynuyor.

Mutlu bir evlilik sürdüren Philips ve Johanna o gece bir davete katılacaktır. Evin boş olmasını fırsat bilen Philip’in çapkın ortağı Henry evi kullanmak ister. Aynı anda Henry’nin eşi Linda da benzer bir çapkınlık olayı için Johanna’dan evi istemektedir. Bu gelişmelerden habersiz olan evin hizmetçisi ve evde çalışan dekoratör de gece için romantik planlar yapmaktadır. Derken evde unutulan bir aşk mektubu, art arda gelen yanlış anlaşılmalar ve Philip’in davete gitmekten vazgeçmesi ile işler Arapsaçına dönecektir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Naciye (2016) Kayıp Kız - Gone Girl (2014) Aşkın Yaşı Yok - The Rebound (2010) İşkence Tarikatı / Martyrs (2009) Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 (2012) Kabuktaki Hayalet - Ghost in the Shell (2017)

Leave a comment