SILK – CASHMERE’DE BU YAZ RENKLER DANS EDECEK
Moda’nın öncü markası Silk&Cashmere, 2009 yılı yaz kreasyonu hazırlıklarını tamamladı. Renklerin adeta dans edeceği Silk&Cashmere yeni yaz sezonunda diğer yılların aksine kumaşlar modaya değil renkler modaya hükmedecek. Renklerin hükmünde geçecek bu yaz kıyafetlerinde emprimeler ve baskılar revaçta olacak…

Silk&Cashmere’de yaz….

İpek ve kaşmirin dayanılmaz cazibesi, tenle olan olağanüstü uyumu ve kullanıcısına sonsuz konforu sağlaması her sezon olduğu gibi bu yaz sezonunda da Silk&Cashmere koleksiyonu ile her zaman modadan bir adım önde olacak…
Silk&Cashmere yaz sezonunda, taş renginden doğup bronz tonuna kadar ulaşan bej tonları paletin ana rengini oluşturmakta iken beyaz popülaritesini halen koruyor. Koleksiyonda, güney renkleri turkuaz ve fuşya yazın klasik renkleri olmak üzere… Paprika kırmızı ve safran sarı ise koleksiyonlara doğu gizemini katıyor. Bulutlu tonlar mavi pembe ve aqua ise yaz romantizmini üstlenirken, laci kırmızı beyaz altın dörtlemesi her zamanki gibi denizci temalarını yansıtıyor.

Silk&Cashmere Yaz Koleksiyonu Ana Başlıkları

Summer festival:Yaprak ve çiçek desenleri; Ortanca, gelincik, bambu yaprakları olarak yansıdı… Çiçek desenleri hem soyut hem de figuratif desenlerle kendini göstermekte.
Croisiere: Marin temasını pekiştiren laci beyaz puanlı gruplar kumaş ve triko entegre kullanıma göre hazırlanmış aynı fikirden yola çıkılarak bu sene olmazsa olmazların başında gelen leopar deseni de mixt & match mantığı ile kurgulanmıştır. Askeri komando deseninin stilize edilerek  hazırlanan haki  gruplar da  bu rengin meraklılarına güzel bir alternatif sundu. Tavus  kuşu tüylerinden esinlenerek hazırlanmış desenlerde ipek kumaşa uygulanarak şıklaştırılmış.
Kitsch Geometrics: Desenli ipeklerle kombin trikoların eşarp takımları ile hazırlanan Hasley grupları anneler günü için en süper alternatif ürünlerden biri olacağa benziyor.
Bollywood: Loose fitting neo hippy shapes denilen hint tarzı yırtmaç yaka ipek şifon baskılı tunik ve yarasa kaftanlar mayo üzerine tatilde tayt üzerine sahilde giymek üzere tasarlandı.
Star Dust: Silk&Cashmere tadında kullanıldığı bir kaç grup damıtılmış şıklığa meraklı olanlar için .

SILK&CASHMERE HAKKINDA:

Silk&Cashmere markası  1992 yılında kurulmuş, yüksek kaliteli saf kaşmir, saf ipek ve ikisinin karışımı olan kaşipekten oluşan koleksiyonuyla dünyada kabul görmüştür. Yurt içinde ve dışında kendi mağazaları, cornerları ve bayileri ile iddialı bir şekilde büyümekte olan markanın halen dünyada toplamda 50 ye yakın  satış noktası var. Silk&Cashmere 6 bilimsel kitaba konu olmuş, ulusal ve uluslararası 12 tane başarılı girişim ödülü sahibi olup, çeşitli üniversitelerde tez konusu ve vaka çalışması olarak okutulmaktadır.. Silk&Cashmere aynı zamanda her türlü çalışmanızda, ana temanız, konunuz doğrultusunda, zengin dia ve metinleri ile hızlı bir şekilde doküman sağlıyor. Alışveriş merkezlerindeki mağazalarından  numune talepleriniz, moda çekimleriniz için işbirliği yaparak merkezinden size bunları hızla iletiyor. Moda, marka, mağazacılık, yurt dışı yatırım, Çin’de yatırım, girişimcilik, bayilik, kaşmir, ipek, fine fibers, alışveriş merkezleri gibi konularda uzmanlığı ve güçlü birikimiyle Silk&Cashmere sizinle her zaman sağlıklı ve hızlı çalışmaya hazır.

www.silkcashmere.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Stalin’in Ölümü - The Death of Stalin (2018) Büyükler 2 - Grown Ups 2 (2013) Mutluluğun Peşinde - Rabbit Hole (2011) Patron Gibi - Like a Boss (2020) Aşk Oyunu (2014) Beyaz Diş - White Fang (2018)

Leave a comment