LAST FLAG FLYING – 27 TEMMUZ 2018
SIKI DOSTLAR

Bryan Cranston (BREAKING BAD), Steve Carell (THE OFFICE) ve Laurence Fishburne (THE MATRIX) ilk defa aynı filmde yer alıyor! Hepsi Oscar’a aday olan 3 büyük oyuncu, dünya sinemasının yetenekli yönetmenlerinden, BEFORE serisi ve BOYHOOD ile 5 Oscar adaylığı bulunan Richard Linklater’ın tutku projesi için bir araya geldi. Yetenekli yıldız oyuncularıyla bu müthiş yol filminde hem hüzünlenecek, hem de kahkahalara boğulacaksınız.

Doc (Steve Carell), eski bir askerdir ve kendi gibi asker olan oğlunun ölüm haberini alır. Bir baba olarak son görevini yerine getirmek için 30 yıldır görmediği asker arkadaşları Sal (Bryan Cranston) ve Richard’ın (Laurence Fishburne) kapısını çalar. Oğluna yapacağı son görev için yanında olmalarını ister. Hayat üçünü de çok değiştirmiştir ama yine de hiçbir şey onların yan yana durmalarını engelleyemez. Kendi geçmişleriyle de yüzleşmek zorunda kalan Doc, Sal ve Richard çıktıkları bu yolculukta hayatı tüm acıları ve mutluluklarıyla tekrar birlikte deneyimleyeceklerdir.

Orijinal Adı: LAST FLAG FLYING
Yapım: A.B.D
Yapım Yılı: 2017
Dil: İngilizce
Renk: Renkli
Tür: Dram
Süre: 125 dakika
Yönetmen: Richard Linklater
Senaryo: Richard Linklater, Darryl Ponicsan(Kitap)
Oyuncular: Steve Carell, Bryan Cranston, Laurence Fishburne
Görüntü Yönetmeni: Shane F. Kelly
Kurgu: Sandra Adair
Türkiye Hakları: FİLMARTI Film
Dağıtım: FILMARTI

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cinni Nazar (2021) Hannah Montana: The Movie  (2009) Şeytanın Oyuncakları - Worry Dolls (2016) BİR UMUT (2023) My Little Pony: Equestria Girls – Arkadaşlık Oyunları - My Little Pony: Equestria Girls – Friendship Games (2015) Yatak Dersleri - A Coup Sur – Best in Bed (2014)