SİBEL CAN ‘MEŞK’ ETTİ!
SİBEL CAN YENİ ALBÜM ŞARKILARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI!

Sibel Can, yeni albümü ‘Meşk’i ilk kez basın mensuplarıyla paylaştı. Albümün yönetmeni Selim Çaldıran’ın stüdyosunda düzenlenen basın toplantısında albümün altı şarkısını söyleyerek, basının sorularını yanıtlayan Sibel Can, en yenisi 35 yıllık olan şarkılarını dinleyicileriyle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sibel Can, şarkıların iznini almak için bestekarına gittiklerinde ‘Benim böyle bir şarkım yok’ sözleriyle şarkının sahibinin bile unuttuğu şarkıları gün yüzüne çıkaracak..
Bir önceki albümünde de içinde ‘kader’ geçen ‘Hançer’ şarkısının çok sevildiğinin altını çizen Sibel Can, yeni albümünde de kader lafı geçen şarkı için ‘Bu kez kader bana nazik davrandı. Kader bağladı bizi yine kader çözecek. Aşkların en güzeli ömür boyu sürecek. Bu şarkıyı Kenan Doğulu dinleyince bayılacak’ dedi.Albümünde toplam 14 şarkı bulunduğunu belirten Sibel Can, babasının arşivinden de bu çalışmaya birkaç şarkı aldığını belirtti. Çocuklarının yeni albüme bayıldığını belirten sanatçı ‘Hoppasın Sen’ şarkısının favorileri olduğunu belirtti. Şarkıya Bodrum’da klip çekeceğini belirten Sibel Can ‘Bu şarkı tam Bodrum’luk. Hoppasın sen sevgilim. Acaba neden’ diyerek herkesi güldürdü.

Albümünün hazırlık aşamasının ve okumalarının dörk aylık gibi çok kısa sürede bittiğini belirten Sibel Can ‘Benim okumalarım çok uzun sürmez. Bu albümda bir günde dört şarkı okuduğum dahi oldu. ‘dedi. Sanatçıların genellikle albümü yaptıktan sonra pek dinlemediklerini belirten Sibel Can ‘Ama ben bu albümü uzun süre dinleyeceğim. Okurken de dinlerken de çok keyif alıyorum’ dedi. Albümü hazırlarken çok geniş bir repertuara sahip olduğunu söyleyen Sibel Can, topladığı şarkılarla üç albüm daha çıkabileceğini ifade etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dehşet Kasabası - Aux Yeux Des Vivants – Among The Living (2014) Zombi Ekspresi - Train to Busan (2017) Zavallılar - Poor Things (2024) Göktaşı (2018) Soğuk İntikam - Cold Pursuit (2019) Şöhret Tepesi - The Canyons (2014)

Leave a comment