Günay’daki programında yoğun ilgiyle karşılanan Sibel Can, 7 Ocak ve 14 Ocak 2012 de yine aynı mekanda dinleyicileriyle birlikte olacağının müjdesini verdi. Sibel Can’ı her programında dinlemeye gelen Nur Yerlitaş’ın yanı sıra televizyoncu Saba Tümer, Gül Erçetingöz, Necati Demirkol, Sibel Turnagöl, Oya Özge Koçak, Birol Darcan, Suzan Avcı, Esra Çalık, Nuran Çıtak ve Duygu Heper de sanatçıyı 2011’deki son gala gecesinde yanlız bırakmadılar. Misafirlerine tam bir müzik ziyafeti veren Sibel Can, şarkılarını danslarıyla da süsleyerek misafirlerini coşturdu.

Birebir Şov’a büyük ilgi!


Sibel Can’dan hemen önce sahneye çıkarak Bülent Ersoy, Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Sayfiye Ayla’yı canlandırarak misafirleri eğlenceye ısındıran Birebir Şov ekibi, büyük alkış alıyor. Canlandırdıkları sanatçıların orjinal kıyafetlerini kendilerinden alarak sahneye çıkan Birebir Şov ekibi, birçok ünlünün kendilerini taklit etmeleri için teklif aldıklarını belirttiler.Sanatçıların tipik hareketlerini birebir sahneye taşıyan ekip, gündemi de takip ederek son şarkılarını sahneye taşıyor ve hem misafirlere minik bir fasıl yapıyorlar hem de alternative eğlence anlayışlarıyla büyük beğeni topluyorlar.

Recep Aktuğ sahnede şaşırtıyor!
Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakteriyle daha çok kitlenin tanıdığığı Recep Aktuğ, hem müzik hem de oyunculuk kariyerini aynı anda yapmaya devem edecek…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Uyarısız Şiddet: ATM - ATM (2012) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Elveda Oğlum - So Long, My Son (2019) Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 (2015) Küçük Şövalye Trenk - Der kleine Ritter Trenk – Trenk, The Little Knight (2016) Testere 6 - Saw VI (2009)

Leave a comment