SEYYAL TANER VE KURTALAN EKSPRES
TÜRK POP – ROCK MÜZİĞİNİN İKİ EFSANESİ AYNI SAHNEYİ PAYLAŞIYOR!!

Beyoğlu Hayal Kahvesi 26 Ekim Çarşamba günü çok özel bir konsere imza atıyor.
Türk pop – rock müziğinin iki efsane ismi Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres aynı sahnede buluşuyor.

Türk pop-rock müziğinin yerinde duramayan, asi, sıradışı, cesur şarkıcısı ve sahnelerin panteri olarak bilinen, Türkiye’nin ilk kadın rock müzik şarkıcısı Seyyal Taner, Barış Manço’ nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı grubu Kurtalan Ekspres ile 26 Ekim Çarşamba günü Beyoğlu Hayal Kahvesi’ nde konser verecekler. Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres rock soundun da ki parçaları ile izleyicilere bambaşka bir lezzet sunacaklar.

Gecenin ayrı bir sürprizi de Seyyal Taner Tv’de de klibi yayınlanan “Neler Oluyor?” parçasının ilk defa görücüye çıkması olacak. Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres’in ilk kayıtları “Neler oluyor?” parçası da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde ilk defa canlı olarak dinlenebilecek.

Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres’in “Neler oluyor?” parçasının bestesi Fahir Atakoğlu’na ait olup, Zeynep Talu tarafından neredeyse 30 yıl önce yazılmış sözleri günümüze de hala çok şey söylemekte. Senelerce gazino ve turne programlarında ayrı kadrolarda yer alan, fakat birlikte müzik yapmaları ancak bu seneye kısmet olan Türk pop-rock müziğinin iki efsanesi olan Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres’in “Neler oluyor?” parçasının klibi “Seyyal Taner TV” de seyredilebiliyor.

Bu konser, Seyyal Taner’in sesinden rock klasiklerini, Kurtalan Ekspres’in sound’undan Seyyal Taner şarkıları dinlemek isteyenler için unutulmayacak bir deneyim olacak. Seyyal Taner’in ve Kurtalan Ekspres’in Beyoğlu Hayal Kahvesi’ndeki konseri kaçırmayın.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ustura - Machete (2010) Koruyucu - Safe (2012) Durdurulamaz - Retribution (2023) Garip Bir Aşk Öyküsü - Zack and Miri Make a Porno (2010) Paris, 13. Bölge - Les Olympiades (2022) Gün Batımı - Sunset (2019)

Leave a comment