Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan Atatürk Kültür Merkezi’nde yeni sezonun ilk konserinde sevenleri ile bir araya gelen sanatçı Şevval Sam rahmetli Kazım Koyuncu’nun eserlerini seslendirirken hem ağladı hem dinleyenleri ağlattı.
Taksim AKM’nin yıkılma kararı alınmasının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kültür ve Sanat dünyasına kazandırdığı Büyükçekmece Kültür ve Sanat Merkezi ilk konserini Şevval Sam’ın mükemmel sahne perfonmansı ile gerçekleştirdi.
Sempatik tavırlarıyla sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan Şevval Sam; “ Bu akşam ayrı bir sevinçliyim. Bu sahne,bu ses düzeninin yanı sıra bu kadar içten bir sanatsevere seslenmek gerçekten benim için çok büyük bir onur. Eğer sizlerde uygun görürseniz bu kültür merkezinde bir kez daha sahne almak isterim” dedi.
Şevval Şam’ın sevimli hareketleri ile Büyükçekmecelileri mest ettiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Sizi dinlerken ayrı bir haz aldım. Ben eminim ki bugün burada olanlarda aynı duygu içerisindeler. Büyükçekmece halkı kültür ve sanata büyük önem verir.Siz iki bin kişiye söylerken bu zevki aldınızsa önümüzdeki sene 11.sini düzenleyeceğimiz Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde mutlaka sizi dünya halklarıyla buluşturmak isterim” dedi.
Şevval Sam ‘Acem Şalı’, ‘Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar, ‘Kasımpaşa’ gibi eserlerin yanı sıra annesi Leman Sam’ın ‘Gül Güzeli’ şarkısını da seslendirerek sevenlerinden büyük alkış aldı. Hareketli şarkılarla da göbek atarak hayranlarını da oynatan güzel sanatçı, programında andığı Kazım Koyuncu’nun ‘Şimdi Uzaklardasın’ adlı parçasını söyleyerek dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Adana İşi (2015) Payidar: Gazi’nin Büyük Tablosu (2022) Hep Yek - Aşiret (2024) Sils Maria ve Perde - Clouds of Sils Maria (2014) Cenaze İşleri (2017)

Leave a comment