ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker:
Sevgililer Gününde sevgilisi olmayanlar için çalacak!
14 Şubat Sevgililer Günü’ne sevgilisi olmadan girenler hiç kederlenmesin, müzisyen Behzat Gerçeker onların yanında olacak. Yeni albümü Kalbim’le büyük ilgi uyandıran Behzat Gerçeker, 14 Subat Sevgililer Günü’nde  sevgilisi olmayan ‘yalnızlarin’ yanında yer alacak ve onlarla söyleşip onlar için çalacak. Gerçeker, sevgilisiz hayranlarıyla Twitter üzerinde buluşacak. Twitter’da  gerçeklestirilen ve Twitter tarihinin ilk periyodik röportaj projesi olan ‘Hıdır Geviş’le 20 dakika” ya konuk olacak olan Gerçeker, hem gazeteci Hıdır Geviş’in sivri sorularına  hem de hayranlarından gelen sorulara cevap verecek ve söyleşi sırasında hayranları için  duygusal şarkılar da çalacak.
Behzat Gerçeker, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Pek çok insan Sevgililer Günü’ne yalnız girdiği için üzülüyor, bence hiç üzülmelerine gerek yok,  onlara pozitif düşünmelerini ve yalnızlıklarının tadını çıkarmalarını öneriyorum. Nitekim Hıdır Geviş’in Twitter üzerinde yapacağı röportaj teklifini kabul ederken amacım  yalnızlığını bir üzüntü nedeni olarak gören hayranlarımla  biraraya gelmek  onların bugünün tadını çıkarmalarını sağlamak ve internet ortamında da olsa onlarla hem dertleşip hem eğlenmek” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Babamın Kanatları (2016) İki Aşığın Ölümü - The Killing of Two Lovers (2021) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023) Antisosyal 2 - Antiscocial 2 (2018) Kuzular Kurtlara Karşı 2 - Sheep and Wolves 2 (2019)

Leave a comment