SİNEMA ve TELEVİZYON ESERİ SAHİPLERİ MESLEK BİRLİĞİ’NDE YENİ YÖNETİM

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) 4. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Geniş bir üye katılımı ile gerçekleşen genel kurulda, yeni yönetim belirlendi. Yapılan seçim sonucu  yönetim kurulunda görev dağılımı; Başkan Mehmet GÜLERYÜZ, As Başkan Mecit BEŞTEPE, Genel Sekreter Selim EVCİ, Sayman Aydın BAĞARDI ve Üye Hüseyin KARABEY olarak belirlendi.

Yönetmen ve senaristlerin Telif Hakları nın korunmasında daha etkin bir yol izlenmesi gerektiğinin vurgulandığı Genel Kurulda, Türk Sinemasına Uluslararası alanda başarı kazandıran  sektöre katılan genç yönetmen ve senaristlerin  Meslek Birliği SETEM’e  üyeliği  için çağrı yapıldı.

SETEM  Türkiye’de sinema alanında  CISAC (Uluslararası Asıl Eser Sahipleri Meslek Birlikleri Federasyonu)üyesi tek Meslek Birliği.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (27. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Ölü Nöbeti - The Vigil (2020) Karanlığın Elli Tonu - Fifty Shades Darker (2017) Şahane Misafir - Magnifico Presenze - Magnificent Appearance (2012) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Bernie'nin Suçu Ne? - Bernie (2013) Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born (2018)

Leave a comment