İlk bölümü yayınlanan ve büyük ilgi gören yepyeni sit-com dizi Cesur Hemşire, 2. Bölümü ile şaşırtmaya devam ediyor. Dizide karı kocayı canlandıran Şebnem Bozoklu (Ceyda) ve Hakan Yılmaz’ın (Cesur) çatlak komşuları Enis Arıkan(Serdar) ve Fatma Toptaş (Serpil) kafayı melisa çayı ve Uzak Doğu kültürüne takınca komedi başlıyor…

Türkiye’de bir erkek hemşirenin yaşadığı komik olaylar üzerine kurulu sit-com dizi CESUR HEMŞİRE 8 Aralık Pazar 20.00’da kaçırmak istemeyeceğiniz 2. Bölümüyle atv ekranlarında…

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği yönetmenliğini ise Bora Onur’un yaptığı dizinin başrollerini Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Fırat Doğruloğlu, Çağlar Çorumlu, Yeliz Şar, Ruhi Sarı, Gamze Topuz, Fatma Toptaş, Enis Arıkan, Sezai Aydın, Tuluğ Çizgen paylaşıyor.

Hakan Yılmaz, adı gibi “Cesur” soyadı gibi “Yürekli” erkek hemşire (Cesur) karakterine, Şebnem Bozoklu ise genç ve başarılı cerrah (Ceyda) karakterine can veriyor. Çiftin komik olaylar karşısındaki hayat mücadelesini sakın kaçırmayın!!!

Senaryosunu Haluk Özenç ve Gülşen Okumuş’un kaleme aldığı  dizinin konusu ise şöyle; Almanya’da bir işçi ailesinin çocuğu olduğundan çocukluğu Türkiye ve Almanya arasında mekik dokumakla geçen, Almanya’da hemşirelik okuduktan sonra  ise hem vatan hasreti, hem aşkı için Türkiye’ye dönen kahramanımız (Hakan Yılmaz) Cesur, on sekiz yıllık biricik karısı genç ve başarılı cerrah Ceyda (Şebnem Bozoklu) 16 yaşlarındaki ikiz çocukları Cömert ve Canan ile mutlu çekirdek bir ailedir. Cesur insanların en başta yadırgamasına rağmen kutsal hemşirelik mesleğini, büyük bir huzurla ve gururla 2008 yılına kadar ifa eder… Fakat çalıştığı hastaneyi kayınpederi Fethi Sarıkanat satın almıştır. Ve de Cesur’a yirmi senedir takıktır. Ne hemşireden damat, ne de erkekten hemşire olmasını bir türlü içine sindiremeyen Fethi Bey, Cesur’da ne huzur ne gurur bırakmamaya kararlıdır… Cesur, Türkiye’de bir erkek olarak hemşireliğin, bir hemşire olarak da damatlığın tüm zorluklarına karısına ve mesleğine olan aşkı ile göğüs germeyi başarmak zorundadır. Bu dizi, Cesur’un, ailesinde, apartmanında ve hastanesindeki var olma savaşının eğlenceli hikayesidir.

Yapımcı: NTC Medya
Yönetmen: Bora Onur
Senaryo: Haluk Özenç ve Gülşen Okumuş
Müzik:Temel Zümrüt
Oyuncular: Hakan Yılmaz (Cesur), Şebnem Bozoklu (Ceyda), Fırat Doğruloğlu (Kenan),  Tuluğ Çizgen (Hülya), Sezai Aydın (Fethi), Çağlar Çorumlu (Babür), Gamze Topuz (Tuğçe), Fatma Toptaş (Serpil), Enis Arıkan (Serdar), Ruhi Sarı (Baba), Yeliz Şar (Suzan), Ali Yoğurtçuoğlu (Alper), Alina Boz (Canan), Arda Anarat(Cömert)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn (2015) Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları - Iron Sky: The Coming Race (2019) Lanetli Anlaşma (2020) Dövüşçü - The Fighter (2011) Güzel Günler Göreceğiz (2012) Süper Ajanlar - Spycies (2020)

Leave a comment