Ayşe Sarızeybek’in kaleme aldığı TEK GERÇEK SENSİN kitabı Artemis Yayınları’ndan çıktı.

Geleneksel eğitim sisteminden kalıpları yıkan, yıkmak zorunda olduğumuzu hatırlatan, kendini aramadan bulamayacağını sunan çok etkileyici bir kitap Tek Gerçek Sensin.
Sisteme öğrenci yetiştiren saygın eğitim kurumlarında, yönetici olarak  yıllarca emek vermiş bir eğitimci olan Ayşe Sarızeybek, kendini bulma ve hayatı anlamlandırma kitabı olan Tek Gerçek Sensin’i yazarak, içimizdeki gerçek potansiyeli açığa çıkarmanın tekniklerini hikayelerle sunuyor.
Bilinç evriminin kıyısında olduğumuz bu günlerde, bu ruhani yolculuğu hayatını eğitime adamış bir eğitimcinin kapsamlı bakış açısından dinlemek hepimize iyi gelecek!
Tek Gerçek Sensin, her şeyden önce bunu fark etmelisin!

İnsanın, dünya nüfusunda bir sayı olmanın ötesindeki anlamını, varoluş sebebini keşfederek kendini gerçekleştirebilmesi için bizlere adım adım eşlik edecek bir rehber
Aşk… Sihirli sözcük. Her şey aşkı bulmak için insanın yola çıkmasıyla başladı. Aşka giderken uğradığı duraklar yol oldu, aşka varmasıysa yolculuk. Herkes aşka varmak istedi. Ve yolculuk hiç bitmedi.
Yaradılışın aşk hikâyesiydi bu. Sonsuzluğumuzun aşk hikâyesi. Senin, benim, hepimizin hikâyesi…
Bizler, varoluşumuzdan taşıdığımız potansiyeli açığa çıkarmak için bu dünyada hep birlikte bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta kalbinin en derin arzusu, benim ilgi alanım.
Ben, senin içsel mutluluğunla, yaşam amacını gerçekleştirmenle ilgileniyorum.
Yol haritasının başlangıcı ise senin hayat hikâyendir.
Tek gerçek, sen ve senin yaşadıklarından keşfedeceğin yeni gerçeklerinle farkına varacaklarındır.
Bu kitapta anlattıklarım korkuya teslim olmadan, sırtını başkalarına dayamadan yaşamın içinde var olabilmenin, kendi varoluşumuzu gerçekleştirmenin yolunda yürümeyi becerebilmenin başlangıç adımlarıdır. Çünkü başlangıç doğru yapılmazsa vardığımız yerler, zihin labirentinin içinde dolanmaktan öteye gitmeyecektir. Kendimizde kaybolmak da, kendimizi bulmak da bizim elimizdedir.

Yazar: Ayşe Sarızeybek
Editör: Yeliz Üslü
Kapak Tasarım: Asmin Ayşe Gündoğdu
Türü: Kişisel Gelişim
1. Baskı: Nisan 2021
Sayfa: 232

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cenazemize Hoş Geldiniz (2023) Kan Kokusu - We Are What We Are (2014) Kalandar Soğuğu (2016) Karanlıkla Karşı Karşıya - BlacKkKlansman (2018) B Planı - The Back-up Plan (2010) Kırık Midyeler (2012)