ARTIK SAKARYALILAR DA; EN KOMİK, EN ROMANTİK,
EN HEYECANLI, EN MACERALI SİNEMA DENEYİMLERİNİ
AFM’DE YAŞAYACAK

AFM Sinemaları zincirinin son halkası olan AFM Serdivan, modern 8 salonu ve 1012 koltuk kapasitesi ile açıldı. AFM, Sakarya’daki ilk sinemasını açarak, Türkiye çapında faaliyette bulunduğu il sayısını 10’a yükseltti. 46 yıllık sektör deneyimini Sakaryalılar ile paylaşmaktan gurur duyan AFM, sinema keyfini doyumsuz hale getiren son teknoloji ile Serdivan AVM’de hizmet verecek.

AFM Serdivan; ferah fuaye alanı, geniş terası, zengin ürün yelpazesine sahip modern büfeleri ile sinemaseverlere, seanslarını beklerken hoşça vakit geçirebilecekleri keyifli bir ortam sunarken; elektronik havalandırması, ses izolasyonu, yangın söndürme sistemleri, yangın çıkış kapı ve koridorları gibi tavizsiz uygulanan Kuzey Amerika mimari standartları ile donatılmış stadyum tarzı oturma düzenine sahip salonları, dev perdeleri ve kusursuz ses sistemi ile “dört dörtlük” bir sinema deneyimi yaşatıyor. Dünyanın en seçkin dijital 3 boyut teknolojisinin de yer aldığı AFM Serdivan Sinemalarında, 3 boyutlu filmleri de mükemmel görüntü ve ses teknolojisi ile izlemek mümkün.

Her Yaşa Özel Fiyat
AFM Serdivan Sinemaları her yaşa özel bilet fiyatları ile sinemaseverlerin yüzünü güldürüyor. 3-6 yaş arasındaki minik konuklar için “AFM Minik”, engelli konuklar için özel indirimli biletler, 60 yaş üzeri konuklar için “İkinci Bahar” ve çarşamba “Halk Günü” seçenekleriyle AFM Serdivan Sinemaları konuklarına pek çok alternatif sunuyor. Ayrıca pazartesi ve perşembe günleri Turkcell Sinema Sezonu kampanyası kapsamında Turkcell aboneleri 1 bilet aldıklarında 2. biletlerine bedel ödemiyorlar.

Dünya standartlarında sinema salonlarında dünyanın en iyi filmlerini seyretmek için AFM Serdivan’da yeriniz hazır. Şimdiden iyi seyirler.

AFM Serdivan Sinemaları
Tel: (264)222 11 11
Adres: Serdivan AVM, Serdivan, Sakarya

AFM Sinemaları Hakkında
Türkiye çapında, 10 ilde, toplam 26 noktada hizmet veren AFM, sektöründe daima öncü konumda oldu. 1965 yılında 2 salon ile faaliyetine başlayan, sektörün liderleri arasında yer alan  AFM Sinemaları, geçen 46 yılda birçok ilke imza attı. İlk çok salonlu sinema, arkaya yatan koltuklu VIP sinema konsepti, “Dünya En Uzun Süreli Film  İzleme Rekoru” organizasyonu, dünyada ilk defa cam bölme ile ayrılmış, kendi özel ses sistemi ile salondakinden farklı dilde film izlenebilen loca, dünyanın en gelişmiş 3 boyutlu sinema sistemi IMAX®3D ile Türkiye’deki ilk 3 boyutlu sinema salonları, İMKB’ye kote edilen ilk sinema işletmesi olması ve Türkiye’nin ilk uluslararası bağımsız film festivalleri “!f İstanbul” ve “!f Ankara” bunlardan sadece birkaçı. Ayrıntılı bilgi için www.afm.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) İfrit- Musallat (2023) Annabelle: Kötülüğün Doğuşu - Annabelle: Creation (2017) Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant (2017) Üç Tepe - Three Peaks (2018) Maşa ile Koca Ayı, Sonsuz Arkadaşlık 2 (2018)

Leave a comment