SADRİ ALIŞIK KONSERVATUVARI 4. YILINDA!!!
TİYATRO, SİNEMA VE TV’NİN GENÇ YETENEKLERİ DEV EĞİTMEN KADROSUNA EMANET!!!

10 yılı aşkın bir süredir eğitim veren Sadri Alışık Kültür Merkezi, 4 yıldır sürdürdüğü “Sadri Alışık Konservatuarı” ile tiyatro, sinema ve televizyon dünyasına genç yetenekleri kazandırmaya devam ediyor…

Kerem Alışık, “ 4.yılına giren Sadri Alışık Konservatuvarının geldiği nokta bizim için çok
sevindirici. Türk tiyatrosuna ve sinemasına bu mesleğe gönül vermiş, emek vermiş, oyunculuğu hedef olarak seçmiş, kendini mesleğine adamış, yetenekli gençleri yetiştirmek, gelişimlerine katkıda bulunmak ve onlara mesleğini icra edecek fırsatları, imkanları yaratıyor olmak bizim için son derece mutluluk ve gurur verici. Sanat dünyasında bugün, bizden yetişmiş çocukların başarılarına tanık olmak, onların kendi kanatlarıyla uçtuklarını görmek konservatuvarımızın kuruluş amacıydı. Bugün beraber paylaştığımız bu mutluluğun daimi olması en büyük arzumuzdur.

Emeği geçen SAKM’nin tüm eğitmen ve yönetim kadrosuna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kerem Alışık, Arzu Gamze Kılınç, Muhammet Uzuner, Serpil Göral, Ayşe Lebriz Berkem, Hakan Karsak, Gülce Uğurlu, Mustafa Sancak, Simge Geren, Özlem Hemiş, Oya Yağcı, Berktay Akyıldız, Utku Demirkaya gibi televizyon ve tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinin de aralarında bulunduğu dev eğitmen kadrosu tarafından hazırlanan 2 yıllık özel eğitim programı kapsamında sahne tatbikatı derslerinin yanı sıra Kamera Oyunculuğu-Yönetmenle Uygulama, Diksiyon eğitimi kapsamında Artikülasyon, Ses-Nefes çalışmaları, Şan, Dans, Hareket, Dramaturji, Metin Analizi ve Tiyatro Tarihi dersleri bulunuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cesur Tom ve Sihirli Ayna - Menique y el Espejo Magico – Tom Little and the Magic Mirror (2015) Kahraman İkili - Free Birds (2013) Sessiz Ev - Silent House (2013) Hüddam 2 (2019) Tehlikeli Yürüyüş - The Walk (2015) Git Başımdan (2015)

Leave a comment