Çocukların içinden bir kahraman olan Ruby Rogers’ın “sorunları”na çözüm bulma çabası,Ruby Rogers dizisinin 8. Kitabı olan OYUNBOZAN ile anlatılmaya devam ediyor.
Çocukların küçücük dünyalarında neleri kendilerine dert edindiklerini anlamak için ebeveynlere de tavsiye edilen bu kitapta, bakalım Ruby karmaşık hayatıyla nasıl başa çıkacak?
Aileler için ufak görünen; ama çocuklar için tam bir felaket olarak addedilen sorunlar yine Ruby’yi bulur! Bu bölümde Ruby’nin kafası karmakarışıktır; evinde pijama partisi verme sırası ondadır ve anne babasının buna ne tepki vereceğini bilemez. Tabii ki sorunlar da peş peşe gelir…

Ailesi kabul etmezse herkesin kendisini dışlayacağından korkan Ruby sonunda annesinden izin isteme cesareti gösterir; ama evlerinde yeteri kadar yatacak yerleri olmadığı için herkesi davet etmesi mümkün değildir!     

Annesi sadece üç arkadaşını davet etmesine izin verir; Yasmin, Hannah ve Lauren. Ve bu partinin dördü arasında bir sır olarak kalması gerekmektedir.

Sorun sadece sırrın saklanması değildir! Yasmin ve Hannah partiden önce tartışırlar ve Yasmin, Hannah’nın partiye davet edilmesini istemez.

Dahası Ruby’nin büyük teyzesi Megan hastalanmıştır, Ruby’nin annesi ve babası Megan teyzeyi görmeye giderler. Ağabeyi Joe ise evde bir pijama partisi verilmesine karşı çıkar!

Ruby, bütün bunları düşününce kendini tükenmiş hisseder! Acaba arkadaşları ve ailesiyle arası bozulmadan bu işten sıyrılabilecek midir?
Ruby Rogers’ın yeni macerası OYUNBOZAN Altın Kitaplar etiketiyle tüm kitapçılarda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zavallı - Pity (2019) Alfa Kurt - Alpha (2018) BUMBLEBEE (2018) Çatışma – Clash (2017) Öksüz Kız: Bir Türk Masalı (2022) Korkuluk - Scarecrows (2018)

Leave a comment