Şehrin kalbinde açılan yepyeni bir mekanla tanıştırmak istiyoruz sizi: Caladdo Teras! Büyüleyici Haliç manzarası, özel kokteylleri, leziz yemekleri, haftanın belli günlerinde düzenlenecek aktiviteleri ile şehrin kalbinde keyfin yeni adı artık Caladdo Teras! 

Caladdo Teras, Pera’nın büyülü geçmişini bugüne taşımayı amaçlayarak konumlandırılan Miapera Otelde kapılarını açtı. Açılışını da 29 Haziran akşamı özel bir partiyle gerçekleştirdi. Moda ve sanat camiasından seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı gecede, özellikle deri tasarımı alanında adını duyuran başarılı moda tasarımcısı Simay Bülbül açılışa özel yepyeni bir koleksiyonun ilk örneklerini sadece Caladdo Teras misafirleri için sergiledi.

Simay Bülbül, açılışa özel tasarladığı ilk gece kıyafeti örneklerini Yunan Tanrıçası İsisden esinlenerek yarattı. Bağımsız, kendine güvenli, göz alıcı ve insanı büyüleyen bir kadın

Yunan Kraliçesi İsis geçmişinde nice hikaye saklayan Peraya o gece adeta çıkageldi. Defile, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

İstanbulun kalbi Beyoğlunda, tarihin görkemli büyüsüyle modernizmin konforunu bir arada sunan, 19. yüzyıl Fransız mimarisinin zarafetini taşıyan binasında ev sıcaklığını aratmayacak bir butik otel: Miapera! 19. yüzyıl başlarından itibaren otel olarak hizmet veren ve tarihi kimliği bozulmadan, modern ve etnik bir mimari anlayışıyla günümüze kazandırılan binasında hizmet veren Miapera, iş, eğlence,kültür amaçlı seyahat eden konuklarını üstün hizmet kalitesi anlayışıyla ağırlıyor. Miaperanın karakterini oluşturan çok kültürlülük, hoşgörü ve misafirperverlik değerlerini de,Peranın örnek gösterilen kültüründen miras aldık.Çünkü biliyoruz ki, geçmişi en çok değerler yaşatır. Ve bazı değerler, yüzyıllar sonra bile aynı kalır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Başlangıç - Inception (2020) Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV - Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) Kara Büyü - Needle (2011) Lanet II - Sinister II (2015) Diyalog (2021) Sünnet Çocuğu (2022)

Leave a comment