PERA PALAS’TA GECE YARISI KARAKTERLERİNİ YAKINDAN TANIYALIM!

Netflix’in izleyiciyle buluştuğu ilk günden beri çok konuşulan dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın karakterleri Esra, Halit ve Ahmet’i dizinin oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve dizinin yönetmenleri Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın ağzından dinleyin.

Pera Palas’ın gizemli geçmişinde yaşanan esrarengiz olaylara şahit olurken peşine takıldığımız Esra, Halit ve Ahmet’i bu defa Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer anlatıyor. Dizinin yönetmenleri Emre Şahin ve Nisan Dağ da onlara eşlik ediyor. Esra ile Peride’nin ortak özelliği ne? Selahattin Paşalı’nın Halit ile ilgili en çok hoşuna giden şey nedir? Ahmet, Pera Palas ile nasıl bir ilişkiye sahip? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlasını için;

Hazal Kaya’nın Esra’yı tanıttığı videoyu izlemek için tıklayın
Selahattin Paşalı’nın Halit’i tanıttığı videoyu izlemek için tıklayın
Tansu Biçer’in Ahmet’i tanıttığı videoyu izlemek için tıklayın

Ayrıca, dizinin yapım aşamasına dair detayları öğrenmek için Netflix’in Based işbirliğiyle hayata geçirdiği yaklaşık 20 dakikalık kamera arkası belgeselini de buradan izleyebilirsiniz.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Hakkında:

Pera Palas’ta Gece Yarısı genç bir gazeteci olan Esra’nın İstanbul’daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul’un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

Charles King’in aynı adlı romanından esinlenilerek hayata geçirilen 8 bölümlük dizi, Elif Usman tarafından kaleme alındı. Başrollerini Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat) ve Yasemin Szawloski’nin (Sonya) paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda aynı zamanda James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) ve Ergun Metin (Fahrettin) yer alıyor.

Netflix Hakkında:
Netflix, 190’dan fazla ülkede 222 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Başvuru: Kabul - Admission (2013) Kanlı Hesaplaşma - Shinjuku Incident (2009) Dalgalar ve İzler (2021) Donmuş Irmak - Frozen River (2009) Tabu - Towelhead (2009) Altın Eldiven - The Golden Glove (2019)