Pop müziğin sevilen isimlerinden Keremcem, önceki gün Pendik Neomarin AVM’de düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

Banu Noyan Event Office tarafından gerçekleşen imza gününde Keremcem’i görmek isteyen hayranları saatler önce beklemeye başladı.

Rol aldığı ‘O Hayat Benim’ dizisinin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır hayranlarıyla bir araya gelemediğini söyleyen Keremcem, soruları büyük bir içtenlikle yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Seda Güven ile sürpriz bir şekilde Paris’te dünya evine giren Keremcem “Neden Türkiye’de değil de Paris’te evlendiniz” sorusuna “İkimizin de işleri çok yoğundu. Bu nedenle Paris’te nikah kıydık. İstanbul’da bu kadar sessiz bir şekilde evlenemezdik” dedi.

Evliliğinin çok iyi gittiğini de söyleyen Keremcem’e AVM yönetimi sürpriz yaparak doğumgünü pastası getirdi. 28 Aralık doğumlu olan Keremcem, “Aslında doğumgünüm yarın bu erken kutlama oldu. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim” dedi. Hayranları hep bir ağızdan “İyi ki doğdun Keremcem” diye bağırarak şarkı söylediler.

Minik bir hayranının doğum günü hediyesi olarak bebek hediye ettiği sanatçı, “Evliliğimiz daha çok yeni. Bebeğe zaman var” diye konuştu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kitap Kulübü - Book Club (2018) Körfez (2017) Bayram Şekeri (2021) Ajan Kedi - Marnie's World (2022) Erkek Aklı - A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III (2013) Akamas (2009)

Leave a comment