PARANORMAN

ParaNorman, küçük bir şehir zombiler tarafından kuşatma altında kalır. Kimi arayabilirim? Ölü konuşmak mümkün Sadece yanlış yerel erkek Norman (Kodi Smit-McPhee seslendirdiği). Zombi yanı sıra, o olacak Bir asırlık lanet onun kasaba kaydetmek için hayaletler, cadılar ve en kötüsü, geri zekâlı büyükler üstlenme. Ama bu genç gulyabani Whisperer onun paranormal aktiviteler onların öteki sınırlarını zorladı. LAIKA çığır açan Akademi ardından Ödülü bulabilirsiniz animasyon filmi Coraline aday, ParaNorman 3D yapılacak sadece ikinci stop-motion animasyon özelliğidir.

ParaNorman Sam Fell yönettiği ve Chris Butler, Sayın Butler orijinal senaryosunu Sn. Fell The Tale of Despereaux müdürü ve Flushed Away ediliyor. Sayın Butler Coraline ve Tim Burton’ın Corpse Bride üzerinde storyboard sanatçısı üzerinde film şeridi danışmanı oldu.

Seslendirme kadrosunda ayrıca Oscar adayı aktör Casey Affleck (Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikastı), Tucker Albrizzi (İyi Şanslar Charlie), Tempestt Bledsoe (Cosby Show), Alex Borstein (Family Guy), Jodelle Ferland (içerir Twilight Saga: Eclipse), Jeff Garlin (Toy Story 3), John Goodman (Monsters, Inc), Bernard Hill (Titanic), Oscar adayı Anna Kendrick (Up in the Air), Leslie Mann (Rio), Christopher Mintz- Plasse (Birinci okunmamış nasıl) ve Tony ve Emmy ödüllü Elaine Stritch (30 Rock).

Arianne Sutner Steve Zissou ile Life Aquatic üzerinde animasyon yapımcı ve LAIKA Başkanı ve CEO’su Travis Knight üretiyoruz ParaNorman Oscar ödüllü Brian Van’t Hul (King Kong, Coraline) olan filmin görsel efekt süpervizörü;. Emmy ödüllü Nelson Lowry (Fantastic Mr Fox, Tim Burton’ın Corpse Bride) üretim tasarımcısı ve Tristan Oliver (Fantastic Mr Fox, Oscar ödüllü Tavşana Curse Wallace & Gromit) ParaNorman üzerinde fotoğrafın direktörüdür.

Coraline olduğu gibi, Focus Features ParaNorman dünya çapında dağıtım haklarına sahip, ve Universal Pictures Uluslararası denizaşırı yayınlayacak Coraline BAFTA, Critics ‘Choice ve En İyi Animasyon Filmi Akademi ödülüne aday gösterildiler, Altın Küre kazandı;. Ve yılın biri seçildi bir AFI Ödülü ile Amerikan Film Enstitüsü (AFI) tarafından 10 en iyi film.

Tür: Animasyon komedi filmi
Seslendirenler: Kodi Smit-McPhee, Casey Affleck, Tucker Albrizzi, Tempestt Bledsoe, Alex Borstein, Jodelle Ferland, Jeff Garlin, John Goodman, Bernard Hill, Anna Kendrick, Leslie Mann, Christopher Mintz-Plasse, Elaine Stritch
Yönetmen: Sam Fell ve Chris Butler
Senaryo: Chris Butler
Arianne Sutner, Travis Knight Yapımcı

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Facia Üçlü (2018) Metronom (2023) Balon Pilotları - The Aeronauts (2019) Güneşin Oğlu (2008) Kendinden Kaçak (2022) Amelia (2010)

Leave a comment