TİYATRO ŞENAY’DAN FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞ
MUHTEŞEM BİR KOMEDİ:
“PAKET SERVİS”

Tiyatro Şenay’ın fırından yeni çıkmış muhteşem komedi oyunu “Paket Servis”; 12 Aralık Salı akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de seyirciyle buluşuyor! Genç oyuncular Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun birlikte rol aldığı, Onur Şenay’ın yönetmenliğini üstlendiği “Paket Servis”; erkeklerden intikam almak isteyen iki genç kızın ve ilk kurbanlarının eğlenceli hikâyesini tiyatro sahnesine taşıyor.

Hayatta var olmaya çalışan ev arkadaşı 2 genç kız, erkeklerin hep kendilerini kandırdıklarını ve önlerine geçtiklerini düşünürler. Erkek dünyasında kadın olarak yaşamanın güçlüklerini ve kadınlara istediklerini yaptıklarını konuşurken bu duruma karşı koymaya karar verirler, hatta erkeklerden intikam almak üzere harekete geçerler. Artık sadece, ilk kurbanlarının kim olacağına karar vermeleri gerekmektedir. Aslında kurban çok uzakta değildir, sadece başına geleceklerden haberi yoktur…

Tiyatro Şenay’ın, konusuyla herkesi meraklandıran yeni oyunu “Paket Servis”, izleyen herkesi hem heyecanlandıracak hem de çok güldürecek. Siz de erkeklerin dünyasında yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz, rekabetin dürüst olmadığına mı inanıyorsunuz, farklı bir bakış açısı mı arıyorsunuz? O zaman “Paket Servis” tam size göre bir oyun.

Eğlenceli ve hareketli hikâyesiyle “Paket Servis”, genç oyuncular Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’yu sahne üstünde bir araya getiriyor. Darlene Craviotto’nun kaleme aldığı, Zeynep Küpeli’nin Türkçeleştirdiği “Paket Servis”in yönetmen koltuğunda Onur Şenay oturuyor. Dekorunu Sırrı Topraktepe’nin hazırladığı, fotoğraflarını Fethi Karaduman’ın çektiği, afiş tasarımını Berkcan Okar’ın yaptığı oyun, Gayrettepe KATS Sahne prodüksiyonuyla sahneye konuyor.

Tiyatro Şenay’ın tek perdelik yeni oyunu “Paket Servis”; 12 Aralık 2017, Salı akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de izlenebilir. Başlama saati 20.30 olan oyunun biletleri, Biletix’ten ve gişeden temin edilebilir.

“PAKET SERVİS”
TİYATRO ŞENAY

Yazan: Darlene Craviotto
Çeviren: Zeynep Küpeli
Yöneten: Onur Şenay
Dekor: Sırrı Topraktepe
Fotoğraf: Fethi Karaduman
Afiş Tasarım: Berkcan Okar
Oyuncular: Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün, Cengiz Orhonlu
Prodüksiyon
KATS Sahne

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız - A Girl Walks Home Alone at Night (2015) Hayallerin Peşinde - Peanut Butter Falcon (2020) “SOYSUZLAR ÇETESİ-INGLORIOUS BASTERDS” (2009) Louis & Luca: Büyük Peynir Yarışı - Louis & Luca: The Big Cheese Race (2018) Kutu - The Box (2010)