ZERRİN ÖZER:
“ARTIK ÜZÜNTÜLERİM DE, SEVİNÇLERİM DE  ÇOK KIYMETLİ!”

Hayatını bir şarkı gibi yaşayan Zerrin Özer; barış, aşk ve müziği buluşturan “46 Peace&Love Edition”a konuk oldu! Gözlerinde taşıdığı yerleşik hüzünle, duygulardan ağırlaşmış bir çocuk ruhuna sahip, bir sevgi yumağı olan Özer; “Artık üzüntülerim de, sevinçlerim de çok kıymetli!” diyor.

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un hayat verdiği fotoğraf kültür dergisi 46; “Peace&Love Edition”ın sayfalarında hüzünlü, duygulu, çocuksu “Janis Joplin” Zerrin Özer’i, kendi deyimiyle “Deli Zerrin”i ağırlıyor.

“Ben mahremiyeti seven bir insanım ama insanın dağarcığında her şey olmalı.” diyen Özer; sözlerini “Hayattaki yaralarımı, darbelerimi, mutluluklarımı ve mutsuzluklarımı hep müzikle paylaştım, onunla büyüdüm. Sanırım o yüzden duygularımı yoğun, abartılı bir şekilde yaşarım. Üzülürsem çok ağlarım, sevinirsem herkesten abartılı sevinirim. Ama artık üzüntülerim ve sevinçlerim çok kıymetli! Hani gülüşüme takılıyorlar ya? Yani bazen gülemiyorum bile, aman diyorum rahatsız eder miyim? Eskiden sorarlardı yanımda resim ya da albüm var mı diye, şimdi yanıma gelip ‘Bir kere güler misiniz?’ diyorlar. Ama o da zorla olmaz ki! ‘Ne bileyim deli Zerrin’ diyorum işte kendime. Bir gün rahmetli Aysel Gürel dedi ki ‘Benim en yakın takipçim sensin!’ Biliyorum ki kimse mükemmel değil, çünkü bizler biyonik değiliz. Hatalarla yoğruluyoruz ve ben hatalarımı da seviyorum. Ayrıca kimseye küs, kimseye kırgın değilim. Hayatımın hiçbir döneminde ticari kaygılarım olmadı. Ben sadece, ‘Benim bir sevgi açlığım var, herkes beni sevsin’ istedim” diyerek sürdürüyor.

Zerrin Özer’in içten sohbetinin devamı; Mehmet Turgut’un fotoğraflarıyla “46 Peace&Love Edition”da…

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yenilmezler - The Avengers (2012) Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011) Yüzündeki Sır- Phoenix (2015) Orman Çetesi - Les As de la Jungle (2017) Annemin Yarası (2016) Hitler’e Suikast - Elser – 13 Minutes (2015)

Leave a comment