ŞÖHRET OLMAK TİYATRODAN VAZGEÇİRMİYOR
OYUNCUNUN ER MEYDANI TİYATRO

Televizyon ekranlarının sevilen isimleri Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler; Arda Esen tarafından kurulan Tiyatro ESEN’in sahneye koyacağı “ Baş Belası” isimli oyun için çalışmalarını  aralıksız sürdürüyorlar. Yönetmenliğini, tiyatro duayenlerinden Göksel Kortay’ın yaptığı “Baş Belası” isimli komedi tarzındaki oyunun biletleri şimdiden tükenmeye başladı. Baş Belası oyuncuları bu sezon, seyirci rekorunu kırmayı da hedefliyor. Televizyonda yer aldıkları dizilerden sonra, önemli bir izleyici kitlesine ulaşan başarılı oyuncular, tiyatro sahnesinden asla vazgeçilemeyeceğini, televizyonun getirdiği şöhret, tiyatro sahnesine seyirci çekmeyi bir nebze kolaylaştırsa da, tiyatro izleyicisinin çok seçici olduğunu ve kaliteli prodüksiyonların kalıcı olduğunu söylediler. Tv. Dizileri, tiyatroların yaşamasına da bir anlamda destek oluyor. Tiyatro bizim için vazgeçilmez, televizyona çok şey borçluyuz ama oyuncunun gerçek er meydanı tiyatro sahnesidir diyerek bambaşka tiplerle seyirci karşısına çıkmanın heyecanını yaşadıklarını belirttiler.Arda Esen özellikle yerli yazar ve yerli oyun sıkıntısının çok fazla yaşandığı günümüzde, genç yazar Eray Yasin Işık imzalı ve bol kahkahalı oyunlarını, tiyatro seyircisinin çok seveceğini  ve Baş Belası’nı Türkiye’nin her yerinde tiyatro severlerle buluşturmak için sabırsızlandıklarını da sözlerine ekledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bekleyiş - L’Attesa – The Wait (2016) Alacakaranlık / Twilight (2009) Yarının Sınırında - Starred Up (2014) Loving Vincent (2017) Sarı Saten: Günahkarların Aşkı (2009) Yakın Tehdit - Trespass (2013)

Leave a comment