Oscar Yarışında Adı Geçen Filmlerimizle Yakında Sinemalardayız

“…ödül sezonunda adından söz ettirecek.” -Variety “…hassas, güzel ve içten bir film.” -Hitfix “Bu film hiç şüphesiz başarmak istediği her şeyi başarıyor.” –The Hollywood Reporter
1970’lerin zengin dünyasında permalı erkekler ve kadınlar aşk ve para için dolandırıyorlar.
Üç Oscar Adaylığı bulunan David O. Russell’ın olağanüstü kadroya sahip yeni filmi Yalnız ve duygusal yazarımızın kendine edindiği digital bir yazılım ile yaşadığı ilişki size aşkın tanımını sorgulatacak. Bir Oscar Adaylığı bulunan yaratıcı yönetmen Spike Jonze’un filmi Amerikan tarihinin en başarısız operasyonu kurtulmayı başaran tek askerin ağzından anlatılıyor. Benzerlerinden oldukça farklı bu aksiyon ve gerilim filmi izleyenleri soluksuz bırakacak. İki Primetime Emmy Adaylığı bulunan Peter Berg’ün yönetmenliğinde “American Hustle” “Her” “Lone Survivor”
Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, amy adams, Jeremy Renner, Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson, Olivia Wilde, Mark wahlberg, Eric Bana, Emile Hirsch, Taylor Kitsch, Alexander Ludwig

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kare Takımı Gizemli Ada (2023) Daha İyi Bir Hayat - Une Vie Meilleure - A Better Life (2012) Acemi Çapkın - Caprice (2015) Kubo ve Sihirli Telleri - Kubo and the Two Strings (2016) Hayat Işığım - The Light Between Oceans (2016) Gelinlerin Savaşı / Bride Wars (2009)

Leave a comment