Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş – Spider-Man: Across the Spider-Verse
2 Haziran’da vizyonda!

Tüm zamanların en ikonik süper kahramanlarından Örümcek Adam, Örümcek Evreni serisinin yeni filmiyle geri dönüyor. Merakla beklenen “Örümcek Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” (Spider-Man: Across the Spider-Verse), 2 Haziran’da ülkemizde vizyona giriyor.

Miles Morales, Oscar Ödüllü® Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü olan “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” ile geri dönüyor. Yönetmenliğini Joaquim Dos Santos’un yaptığı filmde Morales, farklı boyutlardan onlarca ayrı Spider-Man’lerin yer aldığı çoklu evrende bir maceraya atılıyor.

Gwen Stacy’le yeniden bir araya geldikten sonra Miles, Çoklu Evrenleri geçerken orayı canları pahasına korumakla yükümlü olan Örümcek-İnsanlar’la karşılaşır. Ancak ne zaman ki bu kahramanlar karşılaştıkları yeni tehditle nasıl başa çıkılacağı konusunda anlaşmazlığa düşer, Miles kendini diğer Örümcekler’le karşı karşıya bulur. İşte şimdi o en çok sevdiği insanları koruyabilmek için kahramanlığın tanımını tekrar düşünmeli.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş”, 2 Haziran’da vizyonda olacak.

MARVEL çizgi romanlarından uyarlanmıştır.

Filmin Künyesi:

Yönetmen: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
Senaryo: Phil Lord & Christopher Miller ve David Callaham
Oyuncular: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya,
Karan Soni, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee
Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham ve Oscar Isaac
Yapımcı: Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller, Christina Steinberg
Uygulayıcı Yapımcı: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman, Aditya Sood, Rebecca Karch, Brian Bendis

Filmin Fragmanı:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dangal (2017) Küçük Deniz Kızı Ponyo / Ponyo On The Cliff By The Sea (2009) Kingsman: Gizli Servis - Kingsman: The Secret Service (2015) Siccîn 4 (2017) Gelecek - The Future (2011)