Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi gören 72 yaşındaki oyuncu Nezih Tuncay hayatını kaybetti. Tuncay’ın vefat haberini, oğlu sosyal medya adresinden duyurdu.
Sanatçının vefatı tüm sanat camiasını yasa boğarken, oğlu paylaşımına şu notu düştü:
“Canım babam Nezih Tuncay’ı bugün kaybettik. Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm dostlara çok teşekkür ederim. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.”
1965 yılında sanat hayatına başlayan Tuncay, Devekuşu Kabare, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu ve Lale Oraloğlu Tiyatrosu’nda çalıştı. Şaka Yapma, Kaptan, Patron Duymasın, Yaz Bitti, Dikenli Yol, Kaçamak, Rus Gelin, Ömerçip, Kalbin Zamanı, Döngel Kârhanesi, Deliha, Kod Adı: K.O.Z., 5 Dakkada Değişir Bütün İşler ve Dünyanın En Güzel Kokusu adlı sinema filmlerinde rol alan sanatçı Denizin Kanı, Yaprak Dökümü, Mahallenin Muhtarları, Papatyam gibi birçok TV dizisinde de görev yaptı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (34. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Arı Maya 3: Altın Küre - Maya The Bee 3: The Golden Orb (2023) Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas (2024) Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? (2016) Venüs'te Görüşürüz - See You on Venus (2023) Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016) Koca Ayak - Bigfoot (2019)

Leave a comment