NEDİMELER (BRIDESMAIDS)

Özet:     Universal Pictures ve yapımcı Judd Apatow (“Knocked Up” (Kaza Kurşunu), “The 40-Year-Old Virgin” (Kırk Yıllık Bekar) size Nedimeler (Bridesmaids) tecrübesini yaşamaya davet ediyor. Başrolde, en yakın arkadaşı Lillian’ı (Maya Rudolph) ve bir grup renkli nedimesini (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey ve Ellie Kemper) evliliğe giden yolda çılgın bir yolculuğa çıkaran başnedime Annie rolünde Kristen Wiig var.

Annie’nin hayatı karmakarışıktır. En iyi arkadaşı Lillian nişanlanır ve Annie’nin baş nedimesi olmasını ister. Karşılıksız aşk acısı çeken ve çok üzülen Annie, pahalı ve tuhaf olan ne kadar adet varsa hepsini uygular. Annie, Lillian ve nedimelere, insanın sevdiği biri için ne kadar ileri gidebileceğini gösterecektir.
Tür: Komedi
Yönetmen: Paul Feig
Yazarlar: Annie Mumolo & Kristen Wiig
Yapımcılar: Judd Apatow, Clayton Townsend, Barry Mendel
Sorumlu Yapımcı: Paul Feig
Oyuncular:Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey,  Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson, Michael Hitchcock
Gösterim Tarihi:        24.06.2011

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
One Direction: This Is Us (2013) Leylekler - Storks (2016) High School Musical 3: Senior Year (2008) Ters Yüz - Inside Out (2015) Ölümcül Snowboard - Let It Snow (2022) Tek Yürek İmalat-ı Harbiye (2023)

Leave a comment