“Deli misin Mark? Bu yüzden mi böylesin? Deli misin sen? Deli olduğunu biliyor musun, yoksa olmadığını mı düşünüyorsun? Seni yöneten delilik olmalı. Bana o ağza alınamayacak şeyleri hastalıklı ve zalim ruhun yüzünden yapıyor olmalısın. Peki bunun sebebi ne Mark? Sana da başka biri mi kötü şeyler yaptı? Bu fikirlerin kaynağı ne? Davranışların sana neşe mi veriyor üzüntü mü? Bana üzüntü veriyor Mark, bana üzüntü veriyor.

Beni aldın ve geriye eskiden içinde bir insanı barındıran bu kabuk kalana kadar, yıllar boyunca yavaş yavaş parçalara böldün. O kabuğun içinde ben vardım ama ben gittim, geriye yalnızca kılıf kaldı. Ben gittim ve bunu bana sen yaptın. Neden ben Mark? Neden beni seçtin? Benim yapacağım çok şey vardı, verecek çok şeyim vardı. Benim bir hayatım vardı…”

“Paramparça olmuş hayatını yeniden kurmaya çalışan bir kadının verdiği mücadele… hem çok sürükleyici hem de yürek sızlatıyor… harika yazılmış.” Closer

Dizisi: Bestseller
Türü: Roman
Yazan: Amanda Prowse
Çevirmen: Deniz Hüsrev
Editör: Enis Köksaldı
Sayfa: 373
Boyut: 13.5 x 21 cm
Kağıt Cinsi: 3. hamur
ISBN: 978-9944-82-766-9
Fiyatı: 22 TL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
Efendiler (2025) Sonradan Gurme (2025) Evli Mutlu Çocuklu (2025) Diş Perisi Masalı - A Tooth Fairy Tale (2025) Kaçak Fil - Hitpig! (2025) Popeye the Slayer Man (2025) Saint-Ex (2025) Örümcek-Adam - Spider-Man (2025) Baba -The Godfather (2025)
Arşivden Seçkiler:
Daha Yeni Başladık - Just Getting Started (2018) Kan ve Aşk - In The Land of Blood and Honey (2012) Mahpeyker: Kösem Sultan (2010) Misafir (2011) Yapay Sevgilim - Robots (2024) Ezan (2015)

Leave a comment