17. KRAL MÜZİK ÖDÜLLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türkiye’nin lider müzik kanalı Kral TV’nin düzenlendiği ve müzik dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan ‘Kral Müzik Ödülleri’ için geri sayım başladı. Sanatçıların heyecanla beklediği Ödül Töreni’nin muhteşem geçmesi için hazırlıklara son hızla devam ediliyor. Gecede, halkın oylarıyla belirlenecek sanatçılara verilecek ödüller, ZEN Diamond tarafından hazırlanan pırlanta ve altınlı özel bir tasarım olacak.

17 Mayıs Salı gecesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve yıl 17.’si düzenlenecek Kral Müzik Ödülleri Töreni’nde kusursuz bir organizasyon yaşanması için, müzik sektörünün önde gelen isimleri Doğuş Power Center’da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

Müziğin Kralları’nın belirleneceği görkemli ödül töreninde izleyicileri, her yıl olduğu gibi yine büyük sürprizler ve muhteşem şovlar bekliyor.

MÜZİK DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ FİNALİSTLERİ BELİRLİYOR

Müzik dünyasının nabzını tutan 17. Kral Müzik Ödülleri’nin aday adayları; meslek birliklerinden alınan bilgiler ışığında ülkemizin önde gelen yapımcılarının, radyocularının, müzik adamlarının ve sanatçılarının görüşlerine başvurularak oluşturuldu. Aday adayları; 2010 yılı içinde yayınlanan prodüksiyonlar değerlendirilerek ve bir yıl boyunca en çok satanlar, en çok dinlenenler listeleri dikkate alınarak belirlendi.

Aday adayları sonrasında sanat, spor, cemiyet, iş ve medya dünyasının ünlü isimlerinden oluşan 50 kişilik jüriye sunuldu. Jürinin 10’luk puan sistemine göre verdiği oylar ile 12 kategorideki aday adaylarının arasından ilk 5’e girenler, 17. Kral Müzik Ödülleri finalisti olacaklar.

OYLAMAYA HALK DA KATILACAK

Her kategori için büyük jürinin belirlediği 5 aday, SMS ve internet aracılığı ile halk oylamasına sunulacak. 17 Mayıs gecesi jürinin ve halkın verdiği oyların noter huzurunda, eşit ağırlıklı (%50-%50) olarak değerlendirilmesi ile de 2010 yılının müzik ödülleri canlı yayında sahiplerini bulacak.

ZEN DİAMOND, PIRLANTA VE ALTINLI ÇOK ÖZEL BİR ÖDÜL HAZIRLIYOR

Gecede, halkın oylarıyla belirlenecek sanatçılara verilecek ödüller, pırlantada uzman olan ZEN Diamond tarafından pırlanta ve altınlı özel bir tasarım olarak çalışılıyor. Bu anlamda pırlantalı Kral TV ödülleri, böyle bir ödül töreninde dünyada ilk olma özelliğini taşıyor ve sanatçılar adeta bir mücevherle ödüllendirilecek.
KATEGORİLER
’17.Kral Müzik Ödülleri’  için yarışacak kategorilerde müzikseverler EN İYİ ALBÜM , EN İYİ BESTE, EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI , EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ, EN İYİ ERKEK SANATÇI ,EN İYİ FİLM MÜZİĞİ, EN İYİ GRUP, EN İYİ KADIN SANATÇI, EN İYİ KLİP, EN İYİ REMİX, EN İYİ ŞARKI ve EN İYİ ŞARKI SÖZÜ dallarında oylama yapacaklar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tepelerin Ardında - Beyond The Hills (2013) Sevimli Tekneler - Anchors Up (2018) Las Herederas - Mirasçılar (2018) Adını Sen Koy (2009) Steve Jobs (2015) Benim Hikayem - Barney’s Version (2011)

Leave a comment