MÜZEYYEN DOĞDUĞU TOPRAKLARDA…
BURSA 3 YIL ARADAN SONRA MÜZEYYEN’İNE KAVUŞTU…
BURSA ”MÜZEYYEN” İ BAĞRINA BASTI

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un gerçekleştirdiği, Şevval Sam’ın sahnelediği “Müzeyyen” müzikali, önceki akşam sanatçının doğduğu yer olan Bursa’da sahnelendi. İzleyen herkesin beğenisini toplayan “Müzeyyen” Bursa seyircisini de mest etti.

Türk müziğinin duayen isimlerinden Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam’ın yorumladığı müzikli gösteri 2 saat süresince izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

İstanbul ve Ankara’dan sonra Bursa seyircisiyle de buluşan Şevval Sam, ”Buranın benim için apayrı bir yeri var. Müzeyyen bu topraklardan filizlenerek yeşermiş ve koca bir çınar olmuş. Bu yüzden bu gece her zamankinden biraz daha fazla heyecanlıyım.” dedi. Müzikal esnasında zaman zaman duygu dolu anlarda yaşadığı dikkatlerden kaçmayan başarılı sanatçı, bir ara seyircilere dönerek ”Siz de hissediyor musunuz bilemem ama, bence o (Müzeyyen Senar) bedenen olmasa da ruhen şuan bizlerle birlikte… Bunu sadece ben hissediyor olamam. Hepinizin gözlerinde onu görüyorum. Sanki bana hoş geldin kızım diyor. Müsadeniz olursa hoş bulduk diyeceğim.” dedikten sonra büyük bir alkış tufanı koptu. Bir ara salonu ”Müzeyyen, müzeyyen” tezahüratları ile inleten Bursalı müzikseverler, Şevval Sam’ı dakikalarca ayakta alkışlayarak bağırlarına bastılar.

Müzeyyen Senar’ın Bursa’dan ayrılarak İstanbul’ gelişi ile başlayan ve anneliği, aşkları, hüzünleri ve mutluluklarına dair kesitlerin sahnelendiği müzikal sonunda salonu dolduran misafirlerine teşekkür eden Şevval Sam, son olarak Huysuz ve Tatlı Kadın isimli eseri Bursalılarla birlikte koro halinde seslendirdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arkadaşımın Aşkı - My Best Friend's Girl (2009) Cloverfield Yolu No 10 - 10 Cloverfield Lane (2016) Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı   - Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (2010) Adamım Benim - I Love You, Man (2009) Franklyn (2009) Ali Çevlik (2022)