Rusya’nın Tarkan’ı

Rusya’ya beş yıl önce gidip müzik dünyasında kısa sürede zirveye tırmanan hatta kendinden “Rusya’nın Tarkan’ı, İmraparatoru” olarak söz ettiren Adil Karaca, Türkiye’de de albüm çıkarttı.

Rusya’da Türk sanatçılar her zaman çok fazla ilgi görüyor. En başta da, Tarkan ve İbrahim Tatlıses. 1979 yılında Adıyaman’da dünyaya gelen ve 7 yaşında müziğe Adana’da başlayan Adil Karaca’da beş yıl önce Rusya’ya göç edip kısa bir süre içinde müzik dünyasının en tanınan ismi olmayı başardı. İddialı olan Adil Karaca, “Burada iddia ediyorum benim yaptığımı kimse yapamaz. 5 yıl içerisinde Moskova’da beni tanımayan kalmadı. Sahneye çıktığımda hiçbir seyircimin Türk olmamasına rağmen Ruslar beni çok seviyor” diyerek farklı bir yerde olduğunu ve Türkiye’yi en iyi şekilde tanıttığını belirtiyor.

Yurt dışında Rusya ve Azerbaycan olmak üzere Ermeni, Musevi, Dağıstanlı, Çeçen kitlelerine de sahip olan Adil Karaca Türkiye’de de artık birşeyler yapması gerektiğini düşünüp harekete geçti. “Kral Gibiyim” adını verdiği albümünü çıkartan Adil Karaca’ya, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, İsmail YK gibi ünlü isimlerde destekliyor. Müzik dünyasında örnek aldığı büyüklerinin kendisinin desteklemesinden çok mutlu olduğunu belirten Adil Karaca, “Çok şanslıyım. Onların güvenine layık olacağım” dedi. Ve tabii Adil Karaca kendisine sık sık sorulan “Rus kızları” sorusuna ise, “Ben de her Türk erkeği gibi Rus kızlarına hayranlık duyuyorum. Kesinlikle onlara karşı kötü niyetim yok. Onlar benim herşeyden önce hayranlarım” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cin Kuyusu (2015) Bırak Artık Şu Yalanlarını - Lie with Me (2023) Karmakarışık - Tangled (2010) Musallat 3 (2023) Süpertürk (2012) Esaret - A Moi Seule - Coming Home (2012)

Leave a comment