MODACISINI LÜBNAN’DA BULDU!
ARAP DÜNYASININ STARININ TERCİHİ PETEK DİNÇÖZ OLDU!

Kısa bir süre önce piyasaya çıkardığı ‘Yalanı Boşver’ adlı albümü ile dinleyicilerinden tam not alan Petek Dinçöz, yoğun trafikte kaldı! Hafta içi her sabah TNT ekranlarında ‘Arım Balım Peteğim’ adlı programı sunan Petek Dinçöz, hafta sonları da hiç uyumadan konserden konsere koşuyor. Cumatresi gecesi Veterinerler Odası’nın organizasyonu için Marmaris Pineta Otel’de 650 kişinin katıldığı gecede  sahne alan Dinçöz, konser sonrası hemen Antalya’ya geçti.

Pazar gecesi ise özel bir firmanın organizasyonu için Limak Limra’da bu dafe 800 kişilik bir davetli topluluğuna şarkılarını söyleyen Dinçöz’ün sahne şovu kadar yeni kıyafetleri de izleyenler tarafından tam not aldı.

Yeni albümüyle birlikte yeni bir görünüme bürünen ve yaşına uygun daha genç ve dinamik kıyafetler tercih eden Dinçöz, Arap dünyasının kendi alanında starı olan Lübnanlı Fouad Sarkis’ten aldığı kıyafetlerle sahnede göz doldurdu.Tüm Arap aleminin en büyük starlarıyla çalışan Fouad Sarkis, Petek Dinçöz’e e-mail yoluyla ulaştıktan sonra showroom’undaki koleksiyonlarından bir sunum yaptı. Türkiye’den sadece Petek Dinçöz’le çalışmak için bağlantıya gecen Sarkis ‘Şarkıları, güzelliği ve eski model oluşu dikkatimi çekti.Tüm kıyafetler üzerine tam oldu, mükemmel bir görünüme sahip. Çalışacağım isimlerin insan olarak da iyi olması benim için çok önemli’ dedi. Fouad Sarkis, Petek Dinçöz istediği sürece ona en güzel koleksiyonundan kıyafetler hazırlayacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kaptan Amerika: Kış Askeri - Captain America The Winter Soldier (2014) Yem - Bait (2013) Çığlık 6 - Scream VI (2023) Uyanış - Chariot (2023) İntikam - The Salvation (2015) Araftaki Ev - La Casa Del Fin de Los Tiempos (2015)

Leave a comment