WALT DISNEY PICTURES SUNAR
MEZUNİYET BALOSU (PROM)

‘Mezuniyet Balosu’nda her çiftin bir hikâyesi var ancak hiçbiri birbirine benzemiyor. Büyük dans günü yaklaşırken çakışan hikâyeler bir lisede, bir gecede ortaya çıkıyor. ‘Mezuniyet Balosu’ liseden özgürlüğe geçişte yaşanan o belirsizlik zamanındaki bazı ilişkilerin sona ermesini, bazılarının ise henüz yeni kıvılcımlanmasını anlatıyor. Mükemmel geçecek olan mezuniyeti sırasında karşısına çıkan erkeğe (Thomas McDonell) ilgi duymaya başlayan Nova Prescott (Aimee Teegarden) için bu dönem ‘arzuların savaşı’dır. Diğer son sınıf öğrencileri Mei (Yin Chang) ve Tyler (De’Vaughn Nixon) bazı sırlar saklarlarken, diğerleri ise bir lisenin en önemli olaylarından biri olan bu etkinliğin etrafını saran güvensizlik ve beklentilerle yüzleşirler. Bir öğrencinin lise hayatında yüzlerce gecesi olmuştur ama ‘mezuniyet’ sadece bir kere olacaktır. Birçok yeni oyuncusu ve çok güçlü bir soundtrack’iyle ‘Mezuniyet Balosu’ Türkiye’de 17 Haziran 2011’de gösterime giriyor..

Web sitesi: Disney.com/Prom,
Facebook’ta beğen: Facebook.com/DisneyProm
Twitter’da takip et: Twitter.com/DisneyPictures

Tür:  Drama-Komedi
Sınıflandırma:  Henüz Belli Değil
A.B.D. Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2011
Türkiye Gösterim Tarihi: 17 Haziran 2011

Oyuncular: Aimee Teegarden, Thomas McDonell, Danielle Campbell, Yin Chang, Kylie Bunbury, Nicholas Braun, Jared Kusnitz, Jonathan Keltz, De’Vaughn Nixon, Nolan Sotillo, Cameron Monaghan¬, Joe Adler, Janelle Ortiz, Raini Rodriguez
Yönetmen: Joe Nussbaum
Yapımcılar: Justin Springer, Ted Griffin
Baş Yapımcılar: Samson Mucke
Senaryo: Katie Wech

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şeytan Geçidi - Devil’s Pass (2013) MINE (2017) İkiz Tepeler: Ateşte Benimle Yürü - Twin Peaks: Fire Walk with Me (2020) Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler - Red Shoes and The Seven Dwarfs (2021) Self - less (2015) Amigos: Meksika Hazinesi (2017)

Leave a comment