Türk Pop Müziği’nin sevilen çifti Eda-Metin Özülkü, önceki gece Candan Erçetin’den önce Günay sahnesindeki yerlerini alarak gece eğlencesinin hızlı bir şekilde başlamasını sağladılar. Şarkı aralarında misafirlerle sohbet eden Metin Özülkü ‘Evlenmeden önce hareketli şarkılar yapıyordum. Evlendikten sonra durağan şarkılar yapmaya başladım neden acaba’ dedi ve misafirlerle birlikte güldü. Eşi Eda Özülkü ile ilgili bir anısını da dinleyicileriyle paylaşan Metin Özülkü ‘Bir gün eve çok geç geldim. Eda akşam beni beklemiş ve beklerken de bana not yazmış. Eve geldiğimde kapının arasından bana bir not kağıdı iletti ve gidip yattı. Ben de gitarımı elime alıp o notu şarkı sözüne çevirdim. Sabah kahvaltı hazırlayıp ona şarkımı okudum ve ‘Eylen güzelim gününü gün et…’ diye şarkıyı okuyup onun gönlünü aldım’ dedi.

Gecenin diğer bir ünlü ismi ise Türk Pop Müziği’nin ‘asil’ şarkıcısı Candan Erçetin’di… Sahneye yalın ayak çıkmasıyla bilinen Candan Eröetin, bu kez mavi uzun elbisesinin altına ayakkabı tercih etmişti. Gece boyunca romantizm ambiyansından uzaklaşmayan Erçetin, söylediği en güzel aşk şarkılarıyla dinleyicilerini mest etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cennete Bilet - Ticket to Paradise (2022) Onur Savaşı - The Hunt – Jagten (2013) Belalı Tanık - The Hitman’s Bodyguard (2017) Mutlu Lazzaro - Lazzaro Felice (2019) Tehlikeli Oyun - Beyond The Reach (2015) Sahtekar / Changeling (2009)

Leave a comment