İLANLARI GERÇEK SANDILAR!

Türkiye’nin en iddialı gerçek aksiyon denebilecek Türk filmi Kaos: Örümcek Ağı filminin yürüttüğü farklı reklam çalışması da en az fragmanı kadar ilgi topluyor.
Filmin yapımcısı Murat Toktamışoğlu’nun gazetelere verdiği ‘Yurtdışında gizli bir operasyonda görevlendirilmek üzere, yakın dövüş bilen, silah kullanmakta usta ve yabancı dil bilen kadın ve erkek ajanlar aranıyor’, ‘Bir saldırı sonucu zarar gören UGT operasyon merkezi için 10.00 m2 lik kapalı Alana sahip kiralık yüksek güvenlikli bina aranıyor’, ‘Çok gizli bir antiterör operasyonunda kullanılmak üzere 20 adet zırhlı arazi aracı aranıyor’, ‘Aranıyor! Yukarıda fotoğrafı görülen Mete Öztürk her yerde aranıyor’ metinleriyle yayınladığı ilanlere mail ve telefon yağıyor.  30 Mart 2012’de vizyona girecek olan Kaos:Örümcek Ağı filminin içeriğine uygun olarak hazırlanan ilanlar, okurların büyük ilgisiyle karşılandı.

Film süresince her beş dakikada bir aksiyon sahnesinin yer aldığı yapımda Gökhan Mumcu Sat Komandosu Yüzbaşı Mete Öztürk’ü’, Rodja Demirer UGT Ajanı Meltem’i, Cemal Hünal ise filmin kötü adamı Mansur’u oynuyor. Filmde Yüzbaşı Mete ve Ajan Meltem, büyük bir kaosa sürüklenen Türkiye’yi bu durumdan kurtarmak için büyük çaba harçıyor.

Yönetmenliğini Cem Gül’ün yaptığı  Tolga Küçük’ün yazdığı ve toplamda 3 milyon doları aşan bütçesiyle sekiz haftada tamamlanan filmde, izleyici hem aksiyon dolu dakikalar yaşayacak hem de alt metinde dramatik bir hikayenin tadına varacaklar.

YAPIM ŞİRKETİ: DADA FİLM
YAPIMCILAR: BANU TOKTAMIŞOĞLU, MURAT TOKTAMIŞOĞLU
YÖNETMEN: CEM GÜL
SENARİST: TOLGA KÜÇÜK
TÜRÜ: AKSİYON
MÜZİK – EDİTÖR: CEM GÜL
GENEL KOOR.: ARKIN AKTAÇ
POST PROD. ÖZEL EFEKTLER: MADE IN BRAIN
AKSİYON YÖNETMENİ: TEAMMAX
YAPIM TARİHİ: 2012
VİZYON TARİHİ: 30 MART 2012
KOPYA SAYISI: 130
SÜRE: 100 DK.
GÖSTERİLECEGİ ÜLKELER: ABD, ALMANYA, İNGİLTERE, İRLANDA, HOLLANDA, BELÇİKA, HONG KONG
OYUNCULAR: GÖKHAN MUMCU (SAT Komandosu Yüzbaşı Mete), ROJDA DEMİRER (UGT Bilişim Uzmanı Ajan Meltem), CEMAL HÜNAL(Mansur), LEVENT CAN (Okan Tunç), BORA AKKAŞ (Erkan), SELÇUK ÖZER (Antony Edwards), KAZIM AKŞAR (Milli Güvenlik Müsteşarı), ORHAN AYDIN (İst. Em. Md) , AYÇA İNCİ (Elif) ve DEMİR KARAHAN (UGT Başkanı Kemal

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tek Başına Bir Adam - A Single Man (2010) Sarmaşık (2015) Balık (2014) Star Trek (2009) Yepyeni Bir Hayat - A Brand New Life (2010) Adalet - The Equalizer (2014)

Leave a comment