MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ
METE HOROZOĞLU, DEMET EVGAR VE PAMELA SPENCE’İ REHİN ALDI!

Mustafa Üstündağ, uyuşturucusu çalınan öfkeli bir mafya babasını canlandırdığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” filminde; Mete Horozoğlu, Demet Evgar ve Pamela Spence’i rehin alıyor! 5 Kasım 2010 da vizyona girecek filmde Üstündağ; hem heyecanlı, hem de oldukça komik sahnelerle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Macera ve kahkaha tufanı yaratacak “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” filminde; “Sadık” isimli mafya babası rolündeki Mustafa Üstündağ, çalınan uyuşturucularının peşine düşüyor. “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” filminde yaşanan komik olaylar zincirinde; mafya babası Sadık, Dildo’yu (Mete Horozoğlu), Nil’i (Demet Evgar) ve Nil’in arkadaşı Sevtap’ı (Pamela Spence) rehin alıyor. Çekimleri eski bir depoda gerçekleştirilen sahnelerde, başarılı oyuncular heyecan dolu dakikalar yaşarken, komik diyalogları ile de seyircileri kahkahalara boğacak.

Birbirinden başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”; her ortamda her durumdan kendisine potansiyel belalar çıkaran Manik’in (Ali Atay), etliye sütlüye pek dokunmayan, içine kapanık imam hatip lisesi mezunu Tik’in (Fırat Tanış), yüksek egosuyla cezbeden Kazanova karakterli Dildo’nun (Mete Horozoğlu), erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı Nil (Demet Evgar) ve arkadaşı Sevtap (Pamela Spence) ile kesişen yüksek tempolu hikayelerini anlatıyor.

Filmin mafya babası Mustafa Üstündağ (Sadık), psiko-fizik merkezi görevlisi Bihter Dinçel (Narin) ve Demet Evgar’ın (Nil) erkek arkadaşını canlandıran Fırat Doğruloğlu’nun (Soner) yanı sıra filmin kadrosunda yer alan, izleyicilerin yakından tanıdığı diğer oyuncular ise; Rasim Öztekin, Erdal Tosun, Ali Tutal, Bülent Çolak, Onur Özcan, Barış Başar, Metin Coşkun. 5 Kasım 2010 da vizyona girerek kış sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun film müziklerini ise Multitap hazırladı. Senaryosunu Caner Güler ve Geniş Aile dizisinin sevilen yazarı Cüneyt İnay’ın kaleme aldığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun yönetmenliğini ödüllü yönetmen Kemal Uzun ve Ahmet Kayımtu üstlendi.

www.vayarkadasfilm.com

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Koku (2023) Ölümlü Dünya 2 (2023) Düşler Diyarı - Beasts of the Southern Wild (2013) Amacı Olmayan Grup (2021) Zombi Ekspresi - Train to Busan (2017) Mahmut ile Meryem (2013)

Leave a comment