Merlinin Kazanı’ndan
MAD MAX: FURY ROAD “Fan Art” Yarışması

Kazanan Görseli Filmin Yönetmeni George Miller Seçecek ve Sahibi İçin İmzalayacak!
Ayrıca Finale Kalanlar Filmi Özel Ön Gösteriminde İzleyip, Hediyelerinden Kazanma Şansını da Yakalayacaklar!

10 Mayıs’a kadar, www.merlininkazani.com/madmax  Sitesine Gir,MAD MAX: FURY ROAD Filminden İlham Alarak Yaptığın Görselini Yükle, Kazanan Sen Ol!
Dünyada ve Türkiye’de 15 Mayıs’ta vizyona girecek MAD MAX: FURY ROAD filmi için, Türkiye’nin önde gelen oyun sitesi Merlinin Kazanı, “Fan Art” Yarışması düzenliyor. MAD MAX: FURY ROAD filminden ilham alarak, filme özel orijinal görsel tasarlayan ve 10 Mayıs’a kadar www.merlininkazani.com/madmax sitesine yükleyerek yarışmaya katılanlar, filmin özel hediyelerinden kazanma şansı yakalayacak. Finale kalan ilk 20 eserin sahibi, 14 Mayıs akşamı İstanbul’da düzenlenecek filmin özel ön gösterimine bir arkadaşı ile katılma hakkı da kazanacak. Kazanan görseli filmin yönetmeni, post-apokaliptik türünün yaratıcısı ve efsanevi “Mad Max” filmlerinin de ardındaki usta yönetmen George Miller seçecek ve kazanan kişi için imzalayacak. Kazanan eserin sahibi filmin özel hediyelerinden oluşan bir setin de sahibi olacak.

Yol Savaşçısı, Max Rockatansky’nin dünyasına dönüş filmi olan, serinin dördüncü filmi “Mad Max: Fury Road”un başrolünde Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”)  yer alıyor.  Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron da (“Monster,” “Prometheus”) yine başrolde, Furiosa karakterini canlandırıyor.

Filmin diğer başrollerinde; Nicholas Hoult, (“X-Men: Days of Future Past”) Nux roülnde; Hugh Keays-Byrne (“Mad Max,” “Sleeping Beauty”) Immortan Joe rolünde; Nathan Jones (“Conan the Barbarian”) Rictus Erectus rolünde; Josh Helman (“X-Men: Days of Future Past”) Slit rolünde; Rosie Huntington-Whiteley (“Transformers: Dark of the Moon”) Splendid rolünde, Riley Keough (“Magic Mike”) Capable rolünde, Zoë Kravitz (“Divergent”) Toast rolünde, Abbey Lee, The Dag rolünde, ve Courtney Eaton Fragile rolünde yer alıyorlar.

Oscar-ödüllü yönetmen George Miller (“Happy Feet”), Brendan McCarthy ve Nico Lathouris ile birlikte yazdığı senaryodan filmi yönetiyor.  Miller ayrıca filmin yapımcılığını da, diğer yapımcı ortakları; Oscar adayı Doug Mitchell (“Babe”, “Happy Feet”), ve P.J. Voeten ile üstleniyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tereddüt - Clair Obscur (2016) Bırakma Beni (2018) Peri: Ağzı Olmayan Kız -        Peri: Girl With No Mouth (2020) Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed (2013) Hacksaw Ridge: Savaş Vadisi (2016) Gizemli Yolculuk - Viaggio Segreto - Secret Journey (2009)

Leave a comment