Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık – Kingdom of the Planet of the Apes

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık 10 Mayıs 2024’te Sadece Sinemalarda.

Wes Ball’un yönetmen koltuğunda oturduğu Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık filmi, Sezar’ın saltanatının birkaç nesil sonrasında geçen ve maymunların hakim tür olduğu, insanların ise gölgelerde yaşamaya itildiği evrensel, destansı seriye yeni bir soluk getiriyor. Yeni acımasız maymun lideri, imparatorluğunu kurarken; genç bir maymun, geçmiş hakkında bildiklerini sorgulayacağı zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk, onun hem maymunlar hem de insanların geleceğini tanımlayacak seçimler yapmasına neden olacak.

1968 yılından bu yana sinema tarihinin en ölümsüz serilerinden birine dönüşen ‘Maymunlar Cehennemi’nin yeni filminin senaryosunu Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver ve Patrick Aison kaleme alırken başrollerini ise Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy paylaşıyor.

Film Özeti: Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

Haftanın bilim kurgu ve aksiyon filmlerinden Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball tarafından yönetiliyor. Film, maymunların hüküm sürdüğü insanların ise gölgede yaşadığı bir evrende geçiyor. Sezar’ın saltanatından birkaç nesil sonra, hakim tür maymunlar olurken insanlar gölgelerde yaşamaya itilir. Yeni acımasız bir maymun lideri, güçlü bir imparatorluk kurar. Bu sırada genç bir maymun, geçmiş hakkındaki bildiklerini sorgulayacağı macera dolu bir yolculuğa çıkar. Zorluklarla dolu bu yolculuk, onun hem maymunlar hem de insanların geleceğini tanımlayacak seçimler yapmasına neden olur.

Yönetmen: Wes Ball
Oyuncular: Kevin Durand, Owen Teague, Freya Allan
Tür: Bilim Kurgu
Süre: 2 sa 25 dk
Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2024
UIP filmcilik

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çavdar Tarlasındaki Asi - Rebel in the Rye (2017) Siccin 3: Cürmü Aşk (2016) Baraka - The Shack (2017) Kaptan Amerika: Kış Askeri - Captain America The Winter Soldier (2014) Ki & Ka: Kim Kadın Kim Koca (2016)