Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk (Max 2)

Sinopsis: Max ile Gölgelerin Efendisi arasındaki büyük mücadele tüm heyecanıyla devam etmektedir. İki ezeli rakip de birer güç kristaline sahiptir ve şimdi en son güç kristalini almak için mücadele etmektedirler. Gölgelerin Efendisi bu sefer Max ve arkadaşlarını durdurmak için Gölge Yarasaları’nı göndermiştir. Bu ezeli mücadelede, Max ve arkadaşları kendilerini Gölge Örümcek ile savaştıkları efsanevi sonsuzluk ormanı, gizemli ada sakinleriyle tanıştıkları yalnızlık adası gibi pek çok maceralı ve eğlenceli yerde bulurlar ve yeni arkadaşlarla tanışırlar.

Max ve arkadaşları en son güç kristalinin bulunduğu Buzlar Diyarı’na vardıklarında ise; beklenmedik bir anda en son güç kristalini Gölgelerin Efendisi’ne vermek zorunda kalırlar. Tüm kristallerin gücü Gölgelerin Efendisi’nin elindeyken, Max ve dostları krallığı özgürlüğe kavuşturabilecekler mi? Ve en önemlisi, Aslan Krallığı’nı kurtarabilecekler mi?

Gösterim Tarihi: 27 Temmuz 2012
Seslendirenler:
Yekta Kopan
Engin Altan Düzyatan
Sezen Aksu
Karakter Tanımları
Dağıtım: Tiglon Film
İthalat: Fida Film
Web Sitesi: http://www.aslanmax.com/maxmaceralari/

Juck

Juck Fae Ormanı olarak bilinen ve Phoenix’in büyülü güç kaynağının bulunduğu efsanevi ormanın gardiyanıdır. Efsanelerin Juck’ın bir canavar olduğunu söylemesi insanları Fae Ormanının sırlarını keşfetmekten alıkoymuştur.

Lionel

Lionel Leena’nın uzun zamandır kayıp olan babasıdır. Krallığın Gölgelerin Efendisi’ne karşı mücadelesine destek olmak için Phoenix’i yaratan olağanüstü bir mühendistir. Ne yazık ki, eserini tamamlayamadan önce yakalanmış ve o zamandan beri bir daha kendisinden haber alınamamıştır.

Rascal

Rascal Sonsuzluk Ormanı olarak bilinen büyülü bir ormanda yaşayan uçan bir sincaptır. Gölgelerin efendisine güvenerek büyük bir hata yaptığından beri, hayatını bu hatayı telafi etmeye adamıştır.

Profesor Monturiolus

Profesör Monturiolus kendi zamanının en ünlü mucitlerinden biridir. İcatlarından biri onu daha sonra Max ve arkadaşları ile tanışacağı ıssız bir adada mahsur bırakmıştır.  Ancak, ıssız bir adada mahsur kalması hayatta kalabilmek için yeni şeyler icat etmesine engel olmamıştır.

Mini Robotlar

Profesor Monturiolus’un buluşu olan mini robotlar Monturıolus’ün ev dediği ıssız adadaki tek arkadaşlarıdır. Küçük boyutlarına rağmen inanılmaz bir akrobasi yeteneğine sahiptirler.

Prenses Elsbed

Prenses Elsbed, Buz Aslan Kabilesi’nin hükümdarı Kral Ragnar’ın kızıdır. En büyük hayali parlak zırhlı şövalyesini bulmaktır.

Kral Ragnar

Kral Ragnar Buz Aslan Kabilesi’nin hükümdarı, Prenses Elsbed’in babasıdır.

Canavarlar

Kutup Yılanı Canavarı

Kutup Yılanı Canavarı buzlar diyarı olarak bilinen, güç kristallerinden birinin gizlendiği, daima karlar altındaki bölgenin gardiyanıdır. Bu canavar topraklarındaki buzulların altında yaşar ve toprağına ayak basanlarla beslenir.

Gölge Örümcek

Gölge örümcek Gölgelerin efendisinin yardımcılarından biridir. Efsanevi sonsuzluk ormanını istila ederek orayı korkunç bir yer haline çevirmiştir.

Buz Canavarı

Devasa buz canavarı, sürekli Buz Aslanları kabilesini rahatsız eder ve  bir gün Prenses Elsbeth’i kaçırır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün (2023) Hayalet Öğrenciler - Promocion Fantasma - Ghost Graduation (2013) Hayal Ülkesi - Jauja (2015)  (2019) High School Musical 3: Senior Year (2008) Muna (2016)

Leave a comment