Hollywood’un En Popüler Babalarından Matt Damon’un Seçimi:
CYBEX CALLISTO
Matt Damon ve Kızı Isabella’nın Cybex Callisto Günü

Hollywood dünyasının en başarılı aktörlerinden Matt Damon; New York sokaklarında kızı Isabella’yı Cybex Callisto bebek arabaları ile gezdirirken keyifli karelerle objektiflere yansıdı.

Yer aldığı projeler ve oynadığı filmler ile milyonların beğeni ile takip ettiği aktör Matt Damon; örnek baba olması sebebiyle de hayran sayısını gün geçtikçe arttırıyor. Dört kız çocuk sahibi olan Matt Damon son dönemlerde 5 yaşındaki kızı Isabella ile New York sokaklarında uzun yürüyüşler yapmayı tercih ediyor. Kızı Isabella ile yaptığı keyifli gezilerinde Damon’ın en büyük yardımcısı ise şüphesiz Cybex Callisto bebek arabaları.

Bebeklerin ve çocukların güvenliği için tasarladığı ürünler ile tüm dünyada en çok tercih edilen marka olan Cybex; Callisto modeliyle güvenli ve rahat gezinti imkanı sunuyor. En yüksek standartlarda üretilen Cybex ürünleri; güvenlik ve kullanıcı testlerinde aldığı puanlarla birincilik sırasını kimselere kaptırmıyor.
Kolay bir şekilde lüks bir bebek arabasına dönüşebilen Cybex Callisto’ya; son derece hafif ve şık yapısı sayesinde şehrin sokaklarında manevra yaptırmak çok kolay ve eğlenceli. Kolay katlama yönteminin yanı sıra; içerisinde yer alan portatif döşeği taşıma aracı ve seyahat yatağı olarak da kullanılabiliyor. Tek elle 5 farklı pozisyona ayarlanabilen koltuk arkası özelliği de çocuklar ve aileleri için en yüksek konforu sağlıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cereyan (2017) THE MENU (2022) Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman - Open Season: Scared (2015) Mir-Anka (2023) Los Angeles’ta Gizli Görev - Once Upon a Time in Venice (2018) Anthropoid (2017)

Leave a comment