EN ÜNLÜ MARKALAR, EN UCUZ FİYATLARLA MARKALAR ÇADIRI’NDA
MARKALAR ÇADIRI’NDA ÜRÜNLER UCUZ AMA AMAÇ PAHA BİÇİLEMEZ

Beylikdüzü yılbaşı öncesinde Eski Beylik Pazarı’nda açtığı Markalar Çadırı’yla bir ilke imza attı. Tekstilden ayakkabıya, kozmetikten hediyelik eşya ve gıdaya kadar onlarca markanın buluştuğu çadırın gelirinin %20’si Beylikdüzü Belediyesi’nin kurmuş olduğu Gıda Bankası’na bağışlanıyor. Markalar Çadırının açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Oldukça ilgi gören Markalar Çadırı 18-27 Aralık tarihleri arasında açık olacak.

Beylikdüzü Belediyesi yılbaşı öncesinde bir ilke imza attı. Daha önce farklı yerlerde birçok kez açılan Markalar Çadırı bu kez bir sosyal sorumluluk projesine destek vermek amacıyla hayata geçirildi. Barış Mahallesi’nde Eski Beylik Pazarı’nda açılan çadırda bulunan birbirinden ünlü markaların ürünlerinin satışı en ekonomik şekilde yapılıyor. Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği ve As Medya tarafından düzenlenen Markalar Çadırı’nda satış yapan firmaların yer kirası olarak ödedikleri ücretin %20’lik bir kısmı ihtiyacı olan ailelere ulaştırmak amacıyla 22 Ekim tarihinde Beylikdüzü Belediyesi’nin kurmuş olduğu Gıda Bankası’na bağışlanıyor. Çadıra ulaşım ise Beylikdüzü’nde belirlenen noktalardan çift yönlü ücretsiz servisler kaldırılarak gerçekleştiriliyor.

Beylikdüzü halkına yılbaşı alışverişlerinde özel indirim ve kampanyalardan yararlanma imkânı veren, en popüler ve tercih edilen markaların bir araya geldiği Markalar Çadırı’nda tekstil, ayakkabı, kozmetik, hediyelik eşya ve gıda alanında birçok ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Çadırı’nın açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu El Ele Yaşam Derneği ve Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Elif Nejla Türkoğlu, muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Maşa ile Koca Ayı 4 - Masha And The Bear: Masha's Songs (2021) Jester: İntikam Gecesi - The Jester (2023) Mükemmel Bir Gün / Un Giorno Perfetto (2008) Tutsak - Bel Canto (2018) On Yılda Bir: İnşaat 2 (2014) Herkül: Efsane Başlıyor - Hercules: The Legend Begins (2014)

Leave a comment