MAHSUN’UN DİZİ FRAGMANINA İLGİ BÜYÜK!
HAYAT DEVAM EDİYOR FARGMANI İLE AĞLATTI!

Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen ‘Hayat Devam Ediyor’un ilk tanıtım filmi, kasım ayından itibaren yayınlanacağı kanal olan atv’de dönmeye  başlar başlamaz Atv’nin telefonları kitlendi.
Günümüzde her iki kadından birinin 18 yaş ve altında evlendirilmesi  olayı ve küçük yaşta evlendirilen çocuk gelinleri konu alan dizinin ilk tanıtım filmi bile izleyiciyi ekrana kilitlemeye yetti.

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisinin ilk tanıtım filmi izleyenleri büyüledi. Çarpıcı hikayesi ve mükemmel görüntü kalitesi ve senfonik müzikleri ile  1.40 saniyelik  ilk tanıtım filmi bu yılın en büyük ve en iddalı dizisinin geleceğini daha ilk tanıtım filmi ile kendini gösterdi.

Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini ve hikayesi ile müziklerini yapacağı bu ilk dizisi daha önce hiç kimsenin değinmediği ve çok farklı hikayesi ile  adından bu yıl en çok söz ettirecek proje olacak.

Sinema filmleri Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare ile 10 milyona yakın sinema izleyicisine ulaşan Mahsun Kırmızıgül,ilk televizyon dizisinin çekimleri için şu sıralar Ağrıda sette gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miroğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül, Çağla Şimşek, Ali Ersan Duru’dan oluşan kalabalık kadrosuyla Mahsun Kırmızıgül, bu kez televizyon aracılığıyla daha büyük izleyici kitlelerine ulaşacak. Projenin ilk beş bölümü için yönetmen koltuğuna oturacak olan Mahsun Kırmızıgül, daha sonra bayrağı Yıldız Hülya Birban’a devredecek.

Kasım 2011’de ekranda olması hedeflenen projede Türkiye’de her iki kadından birinin 18 yaşın altında evlendirilmesi gerçeği ve 11 kişilik Bakırcı ailesinin fırtınalı göç hikayesi konu ediliyor. Dizinin hikaye ve proje genel yönetmenliğinde imzası bulunan Mahsun Kırmızıgül, çekimleri İstanbul, Doğu Anadolu ve İç Anadolu’nun çeşitli şehirlerince gerçekleştirilecek. Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimleri şu sıralar büyük bir hızla devam ediyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Otel Transilvanya 2 - Hotel Transylvania 2 (2015) Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023) Koca Ayak - Bigfoot (2019) Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü - The Dragon Spell (2017) Belalı Karakol - Copshop (2021) Melankoli - Melancholia (2012)

Leave a comment