OSCAR’LI YILDIZ HİLLARY SWANK BEYAZ PERDEYE AVUKAT OLARAK GERİ DÖNDÜ.
OSCAR ADAYLIĞINA KESİN GÖZÜ İLE BAKILAN ”MAHKUMİYET” 25 ŞUBAT 2011 de TÜRKİYE’DE VİZYONA GİRİYOR.

Dağıtımcılığını D Produtions’ın üstlendiği, başrollerinde Hillary Swank ve Sam Rockwell’in yer aldığı Conviction (Mahkumiyet) Türkiye’de 25 Şubat 2011 de vizyona girecek.
Güzel oyuncu Swank’in avukat olarak geri dönüş yaptığı film, bir kız kardeşin erkek kardeşine duyduğu sarsılmaz bağlılığı konu ediniyor. Swank‘ın canlandırdığı Betty Anne Waters‘ın abisi Kenny, 1983’de cinayetten ömür boyu hapse mahkum edilince, iki çocuk annesi Massachusetts’li bir kadın olan baş kahramanımız, ömrünü, abisinin masum olduğunu ispat etmeye adıyor. Bunun için sırasıyla lise, kolej ve son olarak da hukuk eğitimi alarak 18 yıl sürecek bir mücadeleye girişiyor…

Eleştirmenlerden de tam not alan ve Mill Valey Film Festivali’nin açılış filmi olarak seçilen Mahkumiyet’in oscar adaylığına da kesin gözü ile bakılıyor.

Türkiye dağıtımcılığını D Productions’ın yaptığı, başrollerinde Hillary Swank ve Sam Rockwell’in yer aldığı Conviction 25 Şubat 2011 de vizyona girecek.
Oscar adaylığına kesin gözüyle bakılan başrollerinde Hillary Swank ve Sam Rockwell’in yer aldığı MAHKÜMİYET filmi CONVICTION (aka BETTY ANNE WATERS) Mill Valley Film Festivali’nin açılış filmi oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
El Ele - Main Dans la Main - Hand in Hand (2013) Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu - Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) Emoji Filmi - The Emoji Movie (2017) Gökdelen - Skyscraper (2018) Kızıl Şampiyon - Indian Horse (2020) Şeytanın İni - Red State (2011)

Leave a comment