Bu arada, başka bir evrende…
Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı!

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb’in köken hikayesi Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı. Ünlü oyuncu Dakota Johnson’ın Manhattan’da bir sağlık görevlisi olan Cassandra Webb’i canlandırdığı film, süper kahraman tutkunlarında heyecan yaratıyor. Yönetmenliğini daha önce “Orange Is the New Black”, “Dexter”, “Anatomy of a Scandal” gibi ünlü dizilerin yönetmenliğini yapmış olan SJ Clarkson’ın üstlendiği Madame Web, ülkemizde 16 Şubat’ta vizyona girecek.

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb’in hikayesini anlatan Madame Web beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Manhattan’da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar. Geçmişiyle ilgili ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken, güçlü yeteneklere sahip olan üç genç kadınla bir bağ kurar… Bu üç genç kadın hayatlarını tehdit eden bu ölümcül maceradan sağ çıkabilirlerse ileride farklı süper kahramanlara evrileceklerdir.

Aksiyon dolu filmde, ünlü oyuncu Dakota Johnson’ın Cassandra Webb’i canlandırırken, Johson’a Sydney Sweeney, Isabela Merced ve Celeste O’Connor gibi isimlere eşlik ediyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Madame Web”, 16 Şubat’ta vizyonda olacak.

Madame Web, Columbia Pictures ve Di Bonaventura Pictures tarafından üretilen, Marvel Comics’in aynı adlı karakterine dayanan yeni bir Amerikan süper kahraman filmidir. Madame Web’in Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Şubat 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

Filmin Künyesi:

Yönetmen: SJ Clarkson
Senaryo: Matt Sazama & Burk Sharpless and Claire Parker & SJ Clarkson
Hikâye: Kerem Sanga and Matt Sazama & Burk Sharpless
Yapımcı: Lorenzo di Bonaventura
Yapım şirketleri: Marvel Entertainment, Columbia Pictures, di Bonaventura Pictures
Uygulayıcı Yapımcılar: Adam Merims
Claire Parker
Cast: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts, Adam Scott
Tür: Aksiyon/Bilim Kurgu
Gösterime giriş tarihi: 14 Şubat 2024 (ABD)

MARVEL and all related character names: © & ™ 2023 MARVEL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Deha - Gifted (2017) Bir Dilek Tut, Gerçek Olur (2022) Kan Bağları - Blood Ties (2014) Rio - RIO (2011) ÖRÜMCEK-ADAM™: EVE DÖNÜŞ YOK - SPIDER-MAN™: NO WAY HOME (2021) Terminator 2: Mahşer Günü - Terminator 2: Judgment Day (2017)