Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, gişe rekortmeni film Taken’in devamı olan Taken Two’nun setini ziyaret etti…

Başrolünde ünlü oyuncu Liam Neeson’ın oynadığı Taken filminin devamı İstanbul’da çekiliyor. Sahnelerin önemli bir bölümü ise Tarihi Yarımada Fatih’te geçiyor. Film ekibi, kendilerine ilk günden itibaren destek veren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i sete davet etti.
Kısa bir süreliğine sete uğrayan ve başarılar dileyen Başkan Demir’i, ünlü Fransız prodüktör Patrice Ledoux ve filmin başrol oyuncusu Liam Neeson karşıladı.

Çekim arasında Başkan’la bir müddet sohbet eden Neeson, İstanbul’u sevdiğini, burada çalışmaktan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sohbet esnasında Başkan’a bir Hollywood yıldızı kadar yakışıklı olduğunu da söyleyen Neeson, desteklerinden dolayı Demir’e teşekkür etti.

Başkan Demir’de ülkemize gelen film ekiplerinin özellikle Tarihi Yarımada Fatih’i tercih ettiklerini söyleyerek, ülkemizin doğru tanıtımı ve sahip olduğumuz değerlerin tüm dünyaya gösterilmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
Hollywood yıldızı yakıştırmasını da tebessümle karşılayan Başkan Demir, ‘Biz ancak hizmetin yıldızı olmaya adayız, dedi.

Taken Two, 22 Aralık 2011’a kadar İstanbul’da çekim yapmaya devam edecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dehşet Kapanı - The Cabin in the Woods (2012) On Adım (2017) UNCHARTED (2022) Gerçeğin Parçaları - Winter’s Bone (2011) Refıs - The Reef: Stalked (2023) Whitney (2018)

Leave a comment