Ünlü oyuncu Levent Üzümcü Elementary’nin tanıtımı için Sherlock Holmes oldu.
Yeni sezonda “Harem” dizisiyle oldukça konuşulan başarılı oyuncu Levent Üzümcü F’Mag için Sherlock Holmes rolüne büründü. Elementary’nin tanıtımı için dizinin başrol karakterini canlandıran ünlü oyuncu kameralar karşısında oyunculuğunu bir kez daha sergiledi ve kameralara birbirinden güzel pozlar verdi.
En imkansız gibi görünen davalarda görev alan çatlak ikili günümüz dramasında bir araya geliyor. Dedektif Sherlock Holmes’u Trainspotting’den tanıdığımız Jonny Lee Miller ve Dr. Joan Watson‘ı ise Charlie’nin meleği Lucy Liu canlandırıyor. Amerika’da ilk bölümü yaklaşık 14 milyon kişi tarafından izlenilen dizi her Pazartesi saat 20:30’da FX ekranlarında!

Londra’da gözden düşmesinin ve gördüğü rehabilitasyonun ardından Manhattan’a kaçan Sherlock, kendisini ayık tutması için babasının zoruyla Dr. Watson ile yaşamaya başlar. Başarılı cerrahlığını üç yıl önce kaybettiği bir hastası ve lisansıyla bırakan Dr. Watson, şu anki işine yine insanlara yardım etmek ve kefaretini ödemek için bir fırsat olarak bakar. Ancak, yerinde duramayan Sherlock onu önceki hiç bir müşterisine benzemiyordur. Bir bağımlılık uzmanı olarak ele aldığı hiçbir metodun kendisinde işe yaramayacağına inanan Sherlock kendi rehabilitasyon yöntemini tasarladı, New York’ta bir polis danışmanı olarak görevini sürdürüyor. Kendini iyice kanıtlayan Sherlock Holmes artık New York’ta serbestçe istediği suçları çözebiliyor. Ancak dayanacak birine ihtiyaç duyacağı kesin. Ve bu kişi Watson’dan başkası olamaz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dünyanın En Güzel Kokusu (2016) Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) Görünmeyenler (2012) Doraemon: Buz Devri Macerası - Eiga Doraemon: Nobita No Nankyoku Kachikochi Daibouken (2017) Erzurumlu Mümessil (2022) Ritüel - Consecration (2024)

Leave a comment