LEGO®, yeni sinema filmiyle birlikte filme özel yeni setlerini de LEGO® hayranlarıyla buluşturuyor.
LEGO®’nun merakla beklenen ikinci filmi 8 Şubat’ta Sinemalarda!
2014’de gösterime giren LEGO® filminin merakla beklenen ikinci filmi Şubat ayında LEGO severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sabırsızlıkla beklenen filmde, ana kahramanların yanı sıra yeni galaksiler ve karakterlerle macera devam ediyor. Filmin aksiyonunu ve macerasını yeniden yaratma fırsatı veren 16 farklı LEGO Filmi seti de oyuncak ve hobby mağazalarında tüketicilerle buluşuyor.


LEGO® 2. filmiyle, Bricksburg şehri kahramanlarını, şehirlerini kurtarmak için yeni ve aksiyon dolu bir macerada bir araya getiriyor. Filmde 5 yıllık bir aranın ardından şehir sakinleri büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. İstilacılar şehri işgal ederken onları yenmek ve LEGO® evrenini kurtarmak için yapılan savaş, Emmet, Lucy, Batman ve arkadaşlarını keşfedilmemiş dünyalara götürüyor. Ekip, cesaretlerini, yaratıcılıklarını ve yapım becerilerini test ediyor ve ne kadar özel olduklarını bir kere daha gösteriyor.
Filmin yönetmen koltuğunda “Shrek Ever After”, “Trolls” ve “Sky High” filmleriyle tanınan Mike Mitchell oturuyor. 2014 yılındaki The LEGO® Movie’den bu yana LEGO® filmlerinin yapımcılığını üstlenen Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller ve Roy Lee bu filmde de yapımcı olarak görev alıyor. Film, 8 Şubat 2019 Cuma günü dünya genelinde 2B ve 3B olarak vizyona girecek.
Ayrıca sadece İstanbul’daki Toyzz Shop mağazalarına özel yapılacak kampanya ile 150 tl ve üstü LEGO Filmi 2 seti alanlar arasından şanslı 150 kişi ön gösterime katılma hakkı kazanacak. Ön gösterim 3 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kurtarıcı - Extraction (2016) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) Sefiller - Les Miserables (2013) Aslan Yürek - The Lion (2021) Periler Ülkesi - Bayala (2022) Hannâs: Karanlıkta Saklanan (2015)