Merakla beklenen yeni çizgi film LEGO City Adventures ve dizi Just add Magic bu ay Nickelodeon’da!

Dünyanın en sevilen çocuk eğlence TV kanalı Nickelodeon bu ay çok heyecanlı! The Thundermans ve Henry Danger özel bölümleri, The Loud House ve The Casagrande gibi en sevilen programların yeni bölümleri, merakla beklenen yeni çizgi film, LEGO City Adventures (LEGO Şehir Maceraları) ve gizem dolu yeni dizi Just add Magic bu ay sadece Nickelodeon’da!

Büyü ve Maceralarla Dolu Gizemli Dizi Just add Magic şimdi Nickelodeon’da!
Kelly, Darbie and Hannah’ın büyükanne Quinn’i normal haline getiren özel keki, kasabadaki bütün büyüleri kırdı, ancak aynı zamanda eski düşman 50 yıldır kayıp olan Chuck Hankins’i de geri getirdi. Kızlar Chuck’ı araştırdıklarında, onun yalnızca sıradan bir baş belası olmadığını ve aslında hayal edebileceklerinden çok daha fazlasını yapabilecek bir düşman olduğunu öğrendiler. Just add Magic hafta içi her gün 19.35’te Nickelodeon’da.

LEGO City Adventures Nickelodeon’da İzleyicilerle Buluşuyor!
Karakter odaklı LEGO City Adventures, sıra dışı karakterlerin yaşadıkları aksilikleri, hayatın heyecanlı, dahi, komik ve hareketli taraflarını keşfeder. Eğlenceli, mizah ve aksiyon dolu bir rollercoaster yolculuğu, bunu sonu olmayan bir sersemlik serisi yapar! Hafta içi her gün yayınlanacak olan bu heyecan dolu maceraları 18.20’de Nickelodeon’dan izleyebilirsiniz.

The Thundermans ve Henry Danger Çekişmesi
Hangisi daha hızlı ve güçlü? Thundermans mı yoksa Henry Danger mı? Thundermans ve Henry Danger gizli bir toplulukta mı? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası Cumartesi ve Pazar günleri 18.25’te Nickelodeon ekranlarında. Bu güçlü Nick kahramanlarıyla macera dolu hafta sonu maratonlarını kaçırmayın.

Henry Danger Merakla Beklenen Yeni Bölümleriyle Nickelodeon’da!
Genç çocuk Henry Hart, yarı kahraman Kaptan Adam’ın eğitimindeki yardımcısı Kid Danger olarak yarı zamanlı bir iş çıkarıyor. Fakat yeni kimliğini gizli tutmaya söz verdikten sonra, Henry çifte bir hayat sürmek zorunda kalıyor. Henry Danger 23 Ağustos’tan itibaren her Pazar saat 20.00’da Nickelodeon ekranlarında.

The Casagrandes Yeni Bölümleriyle İzleyicilerle Buluşuyor!
The Casagrandes, büyük, sevgi dolu, çok kuşaklı Meksikalı-Amerikalı ailesiyle şehir hayatını araştıran bağımsız, maceracı, 11 yaşındaki Ronnie Anne’nin hikayesini anlatıyor. The Casagrandes’in ilginç hikayeleri 24 Ağustos itibariyle hafta içi her gün 19.05’te Nickelodeon’da.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Müttefik - Allied (2016) Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna - Boonie Bears III – Boonie Bears: The Big Top Secret (2017) Umay: Cesaretin Varsa İçeri Gir (2023) Nadide Hayat (2015) Dokuzuncu Hayat - The 9th Life of Louis Drax (2018) Gecenin Kanunu - Live by Night (2017)