“The Wolfman-Kurt Adam”
19 Şubat 2010’da Türkiye Sinemaları’nda gösterilmeye başlanıyor

Universal Pictures’ın, korku filmlerinin başyapıtı kabul edilen aynı adlı klasik filminden günümüze uyarlanan “The Wolfman-Kurt Adam”, kendi kökenlerine geri dönen lanetli adam efsanesini geri getiriyor.
Kardeşinin ortadan kaybolmasından sonra kendi ailesinin lanetli geçmişiyle tanışan; kardeşini bulmaya çalışırken kendi ürkütücü kaderiyle yüzleşen Lawrence Talbot rolünde Oscar ödüllü Benicio Del Toro’nun oynadığı filmde Talbot’un gizemli babası rolünde Anthony Hopkins’i izleyeceğiz.

Lawrence Talbot’un çocukluğu, annesinin öldüğü gece sona ermiştir. Lawrence, sessiz sakin Victoria dönemi kasabası Blackmoor’u terk ettikten sonra kendisini toplayıp herşeyi unutmak için uzun yıllar boyunca ortalıkta görünmez. Ancak kardeşinin nişanlısı Gwen Conliffe’in (Emily Blunt), kaybettiği biricik aşkını bulmak için yardımını istemesi üzerine arama çalışmasına katılmak için geri döner. Kasabaya ulaştığında doymak bilmeyen bir kana susamışın kasaba halkını tek tek öldürdüğünü; olayı araştırmak için Aberline (Hugo Weavin) adlı bir Scotland Yard müfettişinin kasabaya geldiğini öğrenir.

Lawrence, vahşet dolu bulmacanın parçalarını birleştirdikçe dolunayda ortaya çıkan kurt adamlarla ilgili çok eski bir laneti duyar. Bu katliamı durdurmak ve sevmeye başladığı kadını korumak için Blackmoor’u çevreleyen ormandaki vahşi yaratıkları yok etmek zorundadır. Ancak  canavarları avlamak için ormana girince geçmişi acılarla dolu sıradan bir adamın, asla hayal bile edemeyeceği kendi vahşi yönünü keşfetme süreci başlayacaktır.

Tür: Aksiyon / Korku
Oyuncular: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving
Yönetmen: Joe Johnston
Senaryo: Andrew Kevin Walker, David Self
Yapımcılar: Scott Stuber, Benicio Del Toro, Rick Yorn, Sean Daniel
Yapım Stüdyosu:   Universal Pictures

http://www.thewolfmanmovie.com/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güvercin Uçuverdi (2015) Peki Şimdi Nereye? - Et Maintenant, On Va Ou? - Where Do We Go Now? (2012) İçimdeki Çember (2014) Anadolu Leoparı (2022) Şeytanın Laneti - Hosts (2022) Üç Tepe - Three Peaks (2018)

Leave a comment