KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA
2022 SEZONU
“FANATİK” ve “BİRAZ EKSİK YAZ GECESİ, BİRAZ FAZLA RÜYASI”
OYUNLARIYLA SONA ERİYOR!

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 19 Eylül haftasında sahnelenecek iki oyunla, tiyatroseverlerle bir dahaki yaz buluşmak üzere perdesini kapatıyor. Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in eğlenceli performanslarıyla dikkat çeken, Siyah Beyaz ve Renkli’nin “Fanatik” adlı oyunu, 19 Eylül Pazartesi akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. 2022 sezonunun kapanışını ise 25 Eylül Pazar akşamı, Shakespeare’in aşkla, sihirle, doğayla, insanla ve perilerle dolu komedisi “Yaz Gecesi Rüyası”nı Kumbaracı50 uyarlamasıyla sahneye taşıyan “Biraz Eksik Yaz Gecesi, Biraz Fazla Rüyası” yapacak. Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunların biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar gişeden ve online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

Üçüncü sezonunda da İstanbulluları yaz boyunca KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, yıldızların altında tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2022 programını iki oyunla kapatıyor.

Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in birlikte rol aldığı, ödüllü senarist ve yönetmen Michael Önder’in yazdığı “Fanatik” oyunu, 19 Eylül 2022 Pazartesi akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Siyah Beyaz ve Renkli tarafından sahneye konan oyunun yönetmenliğini Çağrı Şensoy üstleniyor. Kendimizi tanımladığımız kimliklerin aslında birer seçim değil, aile ve toplum tarafından bizlere biçilen roller olduğunu vurgulayan oyun bu rolleri; bir ailenin bol kahkahalı hikâyesi ve her alanda insanı kolayca ele geçirebilen “fanatiklik” üzerinden tartışmaya açıyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun üçüncü sezon kapanışını ise 25 Eylül 2022 Pazar akşamı Kumbaracı50’nin “Biraz Eksik Yaz Gecesi, Biraz Fazla Rüyası” adlı yeni oyunu yapacak. “Biraz Eksik Yaz Gecesi, Biraz Fazla Rüyası”nda, William Shakespeare’in aşkla, sihirle, doğayla, insanla ve perilerle dolu komedisi “Yaz Gecesi Rüyası”; Can Doğan’ın çevirisi, İsmail Sağır ile Gülhan Kadim’in sıradışı ve çok eğlenceli uyarlamasıyla seyirciyle buluşuyor. Sağır’ın aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği oyunda Burcu Özhızalan, Ceyda Akel, Gizem Akdoğan, Gülhan Kadim, Sercan Gülbahar, Tuğra Can Bıçak ve Yeşim Sarı rol alıyor. Aşkı gördüğü yerde aklı karışan gecelerin perisi Puck, “o” yaz gecesi dönümünde sebep olduğu her şeyi tekrar tekrar anlatmaya mecburdur. İbretlik nefis bir masal belki, ya da kocaman şahane bir yalan, hatta belki de ayarı bozuk müthiş bir rüya… Kim bilir? Cupid’in yayını alıp kaçan bir periden her şey beklenir. Siz istediğiniz yerden dinleyin, yeter ki aşkın peşinden gidiverin.

Başlama saati 21.00 olan oyunun biletleri online olarak Biletix’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebiliyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2022 Programı
19 Eylül Fanatik – Siyah Beyaz ve Renkli
25 Eylül Biraz Eksik Yaz Gecesi, Biraz Fazla Rüyası – Kumbaracı50

Bilgi için: http://instagram.com/kucukciftlikpark

http://kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lost Highway - Kayıp Otoban (2020) Beastly (2011) Hayata Röveşata Çeken Adam - A Man Called Otto (2023) Mumya - The Mummy (2017) Aile Hükümeti (2020) Kadın İşi: Banka Soygunu (2014)