EĞLENDİRİRKEN DÜŞÜNDÜREN
“HALKTAN BİRİ – TRAVIS PINE” ve
“FANATİK” OYUNLARI
7 – 8 EKİM’DE
KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA!

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 7 ve 8 Ekim’de tiyatroseverleri güldürürken düşündüren iki oyunla buluşturuyor. Bahtiyar Engin’in yönettiği, Levent Ülgen ve Galip Erdal’ın başrollerini paylaştığı “Halktan Biri – Travis Pine” 7 Ekim Çarşamba akşamı; ödüllü sinema yönetmeni ve senarist Michael Önder’in yazdığı, Çağrı Şensoy’un yönettiği, Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in rol aldığı “Fanatik” ise 8 Ekim Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzünde, Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. URU organizasyonu ve Mey Diageo kurumsal desteğiyle sahnelenen oyunların biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, geniş oyun seçkisiyle sonbaharda da hız kesmeden tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Başrollerini Levent Ülgen ve Galip Erdal’ın paylaştığı, Komedia Türk İstanbul yapımı “Halktan Biri-Travis Pine”, 7 Ekim Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerle buluşacak. Sam Bobric’in yazdığı, çevirisini Ekin Tunçay Turan’ın yaptığı oyunun yönetmen koltuğunda ise Bahtiyar Engin oturuyor. Oyun; yüzeyde huysuz ihtiyar Travis Pine üzerinden, son derece güncel, komik ve eğlenceli bir hikâye anlatırken, derininde ABD hükümetleri ve kompleksli yöneticilerinin dünyaya ve insanlığa verdiği ağır hasarları sebepleriyle göz önüne seriyor.

Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in eğlenceli performanslarıyla dikkat çeken oyunu “Fanatik” ise 8 Ekim Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Michael Önder’in yazdığı ve Siyah Beyaz ve Renkli tarafından sahneye konan oyunun yönetmenliğini ise Çağrı Şensoy üstleniyor. Kendimizi tanımladığımız kimliklerin aslında birer seçim değil, aile ve toplum tarafından bizlere biçilen roller olduğunu vurgulayan oyun bu rolleri; bir ailenin bol kahkahalı hikâyesi ve her alanda insanı kolayca ele geçirebilen “fanatiklik” üzerinden tartışmaya açıyor.

Açık Havada, Güvenle Sosyalleşme İmkânı
Misafirlerinin huzurla dışarıda vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunlu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor.

50-145 TL arasında değişiklik gösteren bilet fiyatlarının tiyatro grupları tarafından belirlendiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun program bilgisi ve biletleri Biletix’ten edinilebilir. Kapı açılış saatinin 19.30 olduğu program kapsamında oyunların başlama saati ise 21.00. Biletler oyun başlayana kadar online olarak temin edilebiliyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Program
29 Eylül Salı Evlat – Nisan Ceren Göçen
30 Eylül Çarşamba Kızlar ve Oğlanlar – Craft Tiyatro
1 Ekim Perşembe Bir Garip Orhan Veli – Reha Özcan Kumpanyası
2 Ekim Cuma İki Bekar – Duru Tiyatro
7 Ekim Çarşamba Halktan Biri ‘Travis Pine” – KomediaTürk İstanbul
8 Ekim Perşembe Fanatik – Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatro
10 Ekim Cumartesi Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
11 Ekim Pazar Bir Baba Hamlet – Baba Sahne
15 Ekim Perşembe Kibarlık Budalası – Kedi Sahne Sanatları

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Son Çıkmaz - Wrong Place (2022) Küçük Prens - The Little Prince (2015) Halam Geldi (2014) Hükümet Kadın 2 (2013) Ölümcül Labirent - Escape Room (2019) Kardeşim Benim (2016)